Παρασκευή 10.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Nομοσχέδιο - «σκούπα» για ΚΕΕΛΠΝΟ και χώρους χρήσης ναρκωτικών

Nομοσχέδιο - «σκούπα» για ΚΕΕΛΠΝΟ και χώρους χρήσης ναρκωτικών

Tην Τρίτη, θα συζητηθεί στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής το νομοσχέδιο - "σκούπα" του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Με το νομοσχέδιο, όπως αναφέρεται,  καταργείται το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και στη θέση του θα λειτουργεί ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Επίσης προβλέπεται η σύσταση Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών και η δημιουργία χώρων εποπτευόμενης χρήσης ναρκωτικών, με πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για ΟΚΑΝΑ και ΚΕΘΕΑ.

Επιπλέον οι κλινικές πρέπει να γνωστοποιούν το κόστος των υπηρεσιών τους με το να  δημοσιοποιούν τον τιμοκατάλογο στην ιστοσελίδα τους ή να τον αναρτούν σε εμφανές σημείο στην υποδοχή και στο λογιστήριό τους.

Τέλος, επιβάλλεται τέλος στα καλλυντικά, τα οποία θα επιβαρύνονται με εισφορά 1% επί της καθαρής χονδρικής τιμής πώλησης τους.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.