Σάββατο 22.02.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κρεμαστινός: Θα ήταν καλύτερη μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ

Κρεμαστινός: Θα ήταν καλύτερη μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΠΟΤΑΜΙ

"Θα ήταν καλύτερα για τη χώρα να είχε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι" δήλωσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Κρεμαστινός στον ΣΚΑΪ.

Σε ερωτήσεις για το μέλλον ΣΥΡΙΖΑ  και ΠΑΣΟΚ και εάν τα δυο κόμματα πρέπει να πορευτούν μαζί ο κύριος Κρεμαστινός απάντησε «εγώ έχω πει άλλα πράγματα που έχουν παρεξηγηθεί», και εξήγησε «είπα ότι εάν η χώρα είχε κυβέρνηση των όμορων κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ – Ποτάμι ) και όχι αυτή που είχε, θα ήταν καλύτερα. Θα είχε αποφευχθεί το πρώτο 6μηνο γιατί δεν θα συμφωνούσαμε να ασκηθεί η πολιτική Βαρουφάκη. Μην ξεχνάτε ότι τα νομοσχέδια κοινωνικού περιεχομένου δεν τα ψήφιζαν οι ΑΝΕΛ. ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι τα ψήφιζαν, αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι η χώρα θα είχε ωφεληθεί».

Σχολιάζοντας ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής το πολιτικό φλερτ από τον Αλέξη Τσίρπα, είπε ότι «μιλάμε, όχι για πολιτικά, για την τροπολογία για το σύνταγμα για το βιβλίο μου, ανταλλάσσουμε απόψεις».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.