Παρασκευή 29.05.2020

Ο Πολάκης οργανώνει στο facebook τον ξυλοδαρμό του Μπογδάνου

Στον τοίχο του Παύλου Πολάκη, στα σχόλια μιας ανάρτησής του που ακολουθεί την ημερήσια διαταγή "βγάλτε τον Μπογδάνο φασίστα", οργανώνεται από τον νταή υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ο ξυλοδαρμός του δημοσιογράφου που τόσο ενοχλεί την κυβέρνηση.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες, αφού ο Πολάκης ρίξει το τροχιοδεικτικό, δουλειά πιάνουν οι συριζαίοι τραμπούκοι, που μιλάνε ανοιχτά για τη διάθεσή τους να δείρουν τον γνωστό δημοσιογράφο. Μάλιστα, διαγκωνίζονται για το ποιος θα τον δείρει πρώτος.

Αρχηγός και αυτουργός της δημόσιας αυτής "λαϊκής δίκης" ο κολλητός του Αλέξη Τσίπρα, Πολάκης. Πατάει λάικ, απαντάει, ενθαρρύνει και για κανέναν λόγο δεν σβήνει σχόλια. Και μετά έχει το θράσος να μιλάει για φασισμούς...

Να σημειωθεί, ότι δια του δικηγόρου του, Δημήτρη Αναστασόπουλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επεχείρησε σήμερα το πρωί να κινήσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για τις χειρότερες περιπτώσεις ευθείας απειλής για την ακεραιότητά του, χωρίς όμως τύχη.

"Σήμερα θα ήταν δύσκολο να γίνει πρακτικά μια τέτοια επιχείρηση", ήταν τα λόγια του αξιωματικού υπηρεσίας της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το αν αύριο ένας άνθρωπος ξαναβρεθεί στο ΚΑΤ ίσως δεν αποτελεί προτεραιότητα, αν εκεί τον έχουν στείλει οι οπαδοί κυβερνητικού υπουργού.

Έτσι, ενώ από χθες το σύνολο των φιλοκυβερνητικών μέσων αποδίδουν στον δημοσιογράφο μια λέξη που δεν είπε ποτέ (τανκ) εκθέτοντας τον σε κίνδυνο, ο ίδιος ο υπουργός του Τσίπρα, Πολάκης, αναλαμβάνει το λιντσάρισμα. Ποιος είναι τελικά ο φασίστας;

mc polakis bogdanos5

mc polakis bogdanos1

 

mc polakis bogdanos3

mc polakis bogdanos2

mc polakis bogdanos4

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.