Παρασκευή 29.05.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Πάγκαλος: Οι Τούρκοι έπιασαν τον κ@@@ του Τσίπρα και φαίνεται στις φωτογραφίες

Πάγκαλος: Οι Τούρκοι έπιασαν τον κ@@@ του Τσίπρα και φαίνεται στις φωτογραφίες

Ο κος Πάγκαλος εκτίμησε ότι οι Τούρκοι φέρθηκαν περιφρονητικά, τόσο προς τον πρωθυπουργό, όσο και προς τον ελληνικό λαό, καθώς προχώρησαν στην επικήρυξη των οκτώ στρατιωτικών που έχουν λάβει άσυλο στη χώρα μας. «Ο Έλληνας πρωθυπουργός έπρεπε να γυρίσει πίσω και να τινάξει τα πάντα στον αέρα», υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λέγοντας ότι «ο άλλος επικηρύσσει και λέει ότι υπάρχουν προδότες και χαφιέδες στον ελληνικό λαό»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κος Πάγκαλος είπες πως «σε αυτές τις επισκέψεις που είναι δώρο που κάνει κανείς σε κάποιον άλλον, εξετάζεται ποιος το έχει ανάγκη, ποιος το ζητάει», είπε ο πρώην υπουργός, ενώ πρόσθεσε πως εφόσον ήταν η Τουρκία αυτή που ζητούσε την επίσκεψη, που είναι «απομονωμένη πανταχόθεν, για διάφορους λόγους, γιατί διεξάγει πολεμικές επιχειρήσεις σε έδαφος άλλων χωρών, έχουν τσακωθεί με τους Αμερικάνους και η ΕΕ απεχθάνεται την Ρωσία», τότε «εμείς αυτή τη συνάντηση έπρεπε να την πουλήσουμε ακριβά, την είχε ανάγκη η Τουρκία».

Οι Τούρκοι, πρόσθεσε, «δεν έβαλαν τα πάγια θέματα, έβαλαν τα πάντα προς τον Τσίπρα... Του έπιασαν τον κ@@@ κανονικότατα και φαίνεται και στις φωτογραφίες».

Αναφορικά με το ζήτημα της Χάλκης, ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι δεν είναι διμερές θέμα: «Γιατί είναι ελληνοτουρκικό θέμα η Χάλκη; Ο Οικουμενικός Πατριάρχης είναι Τούρκος πολίτης. Δεν είναι διμερές, είναι παγκόσμιο θέμα που αφορά τις χριστιανικές εκκλησίες και την μουσουλμανική θρησκεία».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.