Παρασκευή 29.05.2020

Πολάκης σε Ευρωπαίο επίτροπο: Θα κόψω το τσιγάρο όταν θέλω

Εριστική απάντηση στις  επικρίσεις που δέχθηκε από τον επίτροπο Υγείας της Ε.Ε., Βιτένις Αντριουκαϊτις για το γεγονός ότι κάπνιζε σε κλειστό χώρο κατά παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. 

«Το τσιγάρο θα το κόψω όταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγώ (δεν αργεί η απόφαση ,αλλά θα είναι δική μου)», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης. 

Μάλιστα κατηγόρησε τον ευρωπαίο επίτροπο ότι δεν γνωρίζει το έργο του στο υπουργείο. «Αυτος ο"τύπος" κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο .Μαθε πριν μιλήσεις !!!», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης. 

Νωρίτερα ο Βιτένις Αντριουκαϊτις είχε επικρίνει σφοδρά τον Παύλο Πολάκη. «Είναι ντροπή! Είναι ντροπή! Αυτός ο τύπος δεν καταλαβαίνει τίποτα από υγεία. Μηδέν! Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να καταγγέλλονται στην κοινή γνώμη. Αν είσαι εθισμένος, είναι ίσως δύσκολο να απεξαρτηθείς, αλλά τουλάχιστον ας προσπαθήσεις• ας πάρεις τσίχλες νικοτίνης, ας ζητήσεις ιατρική βοήθεια. Το ζήτημα της εφαρμογής της αντικαπνιστικής νομοθεσίας είναι πολύ σοβαρό και το Κοινοβούλιο της χώρας σας οφείλει να το συζητήσει. Δεν είναι θέμα ελεύθερης βούλησης κάποιου αν θα καπνίζει ή όχι», τόνισε ο επίτροπος Υγείας της Ε.Ε. 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.