Παρασκευή 29.05.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Βενιζέλος: Κόκκαλης, Κουντουρά, Παπακώστα δηλώνουν τώρα ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

Βενιζέλος: Κόκκαλης, Κουντουρά, Παπακώστα δηλώνουν τώρα ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής στους υπουργούς των ΑΝΕΛ, κ.κ. Κόκκαλη, Κοντουρά και Παπακώστα, λέγοντας πως «τώρα δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ» και σημείωσε την περίπτωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι βουλευτές των οποίων παραμένουν στο κόμμα για να διατηρηθεί ως σώμα στη Βουλή, προσμετρώντας ωστόσο την ψήφο τους σε εκείνες της κυβέρνησης.

«Η Βουλή βασίζει τη λειτουργία της σε παραδόσεις. Για να λειτουργεί το τεκμήριο πλειοψηφίας της κυβέρνησης, πρέπει να υπάρχουν συντεταγμένα κόμματα. Ένας βουλευτής δεν μπορεί να είναι διχασμένη προσωπικότητα, ή να λειτουργεί ως ανεξάρτητος, ενώ μετέχει στα αρμόδια όργανα», τόνισε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: 

«Η διαδικασία αυτή δεν εκπροσωπεί την κυβέρνηση, αλλά αφορά τον πρόεδρο της Βουλής, τον οποίο προσβάλει ο κ. Τσίπρας. Έχουμε βουλευτές που ανήκουν τυπικά στους ΑΝΕΛ, για να υπάρχει η κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά προσμετρώνται στην κυβερνητική πλειοψηφία. Έχουμε τρεις υπουργούς, που βρίσκονται στον προθάλμο του παραπετάσματος του ΣΥΡΙΖΑ, λένε ότι τώρα είναι ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κόκκαλης, η κ. Κουντουρά και η κ. Παπακώστα. Δημιουργείται ένας ασπόνδυλος κοινοβουλευτισμός. Δίχως συνείδηση, με ελαστικές θέσεις. Πάρτε τους βουλευτές αυτούς και κάντε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Το τελευταίο 6μηνο αυτής της κυβέρνησης θα είναι το πιο ζημιογόνο και ταπεινό, ακόμη και από το πρώτο 6μηνο της κυβέρνησης αυτής».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.