Παρασκευή 03.07.2020

Άδωνις σε Κουντουρά: Τι έρχεστε σαν κλαίουσα;

«Καταδικάζω κάθε επίθεση εναντίον σας και οποιουδήποτε κ. Κουντουρά και τις φωτογραφίες που σας στέλνουν, όπως και κάθε απειλή εναντίον σας και της οικογένειάς σας. Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν είχατε κάνει το ίδιο το 2012 όταν πήγατε στους ΑΝΕΛ και παίρναμε στη ΝΔ 200 mail τη μέρα που κατηγορούσαν εμάς, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.» είπε από το βήμα της Βουλής, απευθυνόμενος στην υπουργό Τουρισμού, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαμήνυσε τα παραπάνω, περνώντας ουσιαστικά σε αντεπίθεση, μετά τις κατηγορίες της Υπουργού Τουρισμού, ότι είναι ο ηθικός αυτουργός των επιθέσεων που δέχεται τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της.

Ο γαλάζιος βουλευτής, σε ιδιαίτερα υψηλούς επεσήμανε πως σε κάθε περίπτωση η Κα Κουντουρά αφήνει στο απυρόβλητο τον, άλλοτε αρχηγό της, Πάνο Καμμένο και όσα της προσάπτει, κατηγορώντας αποκλειστικά τον ίδιο.

«Ξεχάσατε ότι αυτός που αποκάλυψε ότι ο πατέρας σας έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου δεν ήμουν εγώ κ, Κουντουρά ήταν ο κος Καμμένος τον οποίο είχατε αρχηγό μέχρι προχθές και είδα με έκπληξη ότι γι’ αυτόν δεν είπατε τίποτα.

Να γιατί σας κατηγορούμε ότι είναι σικέ και ότι ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για να μείνετε υπουργός κ. Κουντουρά .» τόνισε.

Παράλληλα κατηγόρησε την Υπουργό Τουρισμού για επιλεκτική ευαισθησία, κάνοντας λόγο για ανταλλαγή συνείδησης ελέω υπουργικού αξιώματος.

«Τι έρχεστε ως κλαίουσα;» είπε χαρακτηριστικά ο Κος Γεωργιάδης, διατυπώνοντας την θέση πως ο βουλευτής έχει μεν συνταγματικό δικαίωμα της ψήφου κατά συνείδηση, όταν όμως φτάνει σε σημείο, οι νέες του απόψεις, να είναι σε τόσο τεράστια διάσταση με ό,΄τι έλεγε στο παρελθόν και με την εντολή των ψηφοφόρων του δεν ανταλλάσσει την συνείδηση του με την υπουργική καρέκλα, όπως και έπραξε εκείνη, αλλά παραιτείται και δίνει την έδρα.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.