Τρίτη 14.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Παπαρήγα: Αναρωτηθείτε οι αριστεροί γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη για τα αμερικανικά συμφέροντα

Παπαρήγα: Αναρωτηθείτε οι αριστεροί γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη για τα αμερικανικά συμφέροντα

Eπίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η κυρία Παπαρήγα στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά την συζήτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών, λέγοντας: «Όσες φορές και να καταθέσετε στεφάνι στην Καισαριανή αυτή η πρακτική σας δεν ξεπλένεται με τίποτα. Μόνο να βρωμίζετε - ή να επιδιώκετε να βρωμίζετε - γιατί η ιστορία δεν βρωμίζεται».

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουμε στο ΚΚΕ και στον «Ριζοσπάστη»  ότι κάνει λαθρεμπόριο ελπίδων και αριστερών ιδεών. Σήμερα ξέφυγε. Αναφέρομαι στην ομιλία της εισηγήτριας του ΣΥΡΙΖΑ που μας είπε ότι η πολιτική της κυβέρνησης είναι αντιιμπεριαλιστική και ακολουθεί τις παραδόσεις του αριστερού κινήματος και την πολιτική του ΕΑΜ. Με συγχωρείτε αλλά και αυτό είναι αντικομμουνισμός» είπε η τέως γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ για να προσθέσει: «Πρέπει να αναρωτηθούν οι αριστεροί πώς είναι δυνατόν αυτή η κυβέρνηση να θεωρείται η καλύτερη των τελευταίων χρόνων αναφορικά με τον ρόλο της για τα αμερικάνικα συμφέροντα. Άλλο πράγμα να μην μπορείς να τα κάνεις όλα και άλλο να κάνεις αυτά που οδηγούν τον ιμπεριαλισμό -που δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ- να σε θεωρεί ως την καλύτερη κυβέρνηση από το 1974 και μετά».

Η κυρία Παπαρήγα υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μεταλλάχθηκε λόγω της κυβερνητικής εξουσίας αλλά πως ακολουθεί την ίδια  τακτική από την δεκαετία του 80 αναφέροντας ενδεικτικά τις θέσεις που είχε για τις αμερικανικές βάσεις, το πόλεμο στην Γιουγκοσλαβία κ.α.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.