Παρασκευή 03.07.2020
  • Αρχική
  • Πολιτική
  • Κατσίκης: Δεν γνώριζα τις σχέσεις του πατέρα της κυρίας Κουντουρά με τη Χούντα

Κατσίκης: Δεν γνώριζα τις σχέσεις του πατέρα της κυρίας Κουντουρά με τη Χούντα

Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Κατσίκης εξαπέλυσε επίθεση, μιλώντας στον «Θέμα 104,6»,  προς τους βουλευτές και τα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα των ΑΝΕΛ.

«Στασίασαν και αυτομόλησαν, ενσωματώθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ εκείνοι που ευεργετήθηκαν με τον Πάνο Καμμένο και ως αποστάτες στηρίζουν την κυβέρνηση που εμείς θέλαμε να ρίξουμε για τη συμφωνία των Πρεσπών, με αυτή την αιτιολογία τους αποκάλεσε (σσ: ο Πάνος Καμμένος) κυβέρνηση αποστατών», ανέφερε μιλώντας στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη. 

Όπως είπε ο κύριος Κατσίκης για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του από εδώ και πέρα σε σχέση με την κυβέρνηση, «οτιδήποτε είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος θα το στηρίζουμε, οτιδήποτε είναι αντίθετα, θα το πολεμάμε, υπό αυτή την έννοια, έχουμε πόλεμο».

«Βεβαίως θα μπλοκάρουμε νομοσχέδια, όχι προς χάριν της αντιπολίτευσης, αλλά δημιουργικότητας τις θέσεις που εκπροσωπούν την ελληνική κοινωνία», ξεκαθάρισε. 

Αναφερόμενος στην Έλενα Κουντουρά είπε ότι «δεν έχω μιλήσει με την κυρία Κουντουρά, ούτε το επεδίωξα. Δεν γνώριζα τις σχέσεις του πατέρα της κυρίας Κουντουρά με τη Χούντα». 

Τέλος όπως είπε «στόχος είναι η διεύρυνση της κοινοβουλευτικής μας Ομάδας. Πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.