Κυριακή 16.02.2020

Παρήγγειλαν καταστροφείς εγγράφων στα υπουργεία

Όπως προκύπτει από αποφάσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των social media, τα υπουργεία και οι δημόσιες υπηρεσίες παραγγέλνουν, το ένα μετά το άλλο, καταστροφείς εγγράφων.

Στις αποφάσεις που δημοσιεύει το iefimerida, φαίνεται πως καταστροφέα εγγράφων έχουν αγοράσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας του υπουργείου Εργασίας, το υπουργείο Εξωτερικών αλλά και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας.

Ολες οι παραγγελίες έγιναν μέσα στον μήνα Ιούνιο, μετά τις ευρωεκλογές, ενώ δεν είναι σαφές ούτε έχει δοθεί καμία διευκρίνιση γιατί τόσες πολλές υπηρεσίες, τόσο μαζικά, αποφάσισαν να παραγγείλουν καταστροφείς εγγράφων.

Σημειώνεται πάντως ότι η καταστροφή εγγράφων προβλέπεται από τον νόμο και ορίζει αυστηρά ποια έγγραφα καταστρέφονται και ποια όχι, ενώ προκαλεί απορία η μαζική παραγγελία από πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες, την ίδια ακριβώς περίοδο. Παραγγελία καταστροφέα εγγράφων έκανε ακόμα -σύμφωνα με πληροφορίες- και το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως και το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν καταγγελίες για μεταφορά εγγράφων με κούτες και σακούλες σκουπιδιών από το κτίριο όπου στεγάζεται το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής αλλά και από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης.


Η πρώτη παραγγελία έγινε για το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ειδικότερα για την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η δεύτερη παραγγελία για καταστροφέα εγγράφων έγινε από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για τις ανάγκες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Και το υπουργείο Εξωτερικών παρήγγειλε καταστροφέα εγγράφων, ενώ και αυτή η παραγγελία έγινε μετά τις ευρωεκλογές.

Την ίδια ακριβώς ημερομηνία με το υπουργείο Εξωτερικών και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας παραγγέλνει καταστροφέα εγγράφων και μάλιστα μεγάλου όγκου.

 katastrofes-egrafon1-02-07.jpg

katastrofeas-egrafon2-02-07.jpg

katastrofeas- egrafon-gea-02-07.jpg

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.