Τρίτη 26.05.2020

Εξάρχεια: 103 προσαγωγές αλλοδαπών

Εκατόν τρεις προσαγωγές αλλοδαπών έγιναν σήμερα από την ΕΛΑΣ, στα Εξάρχεια.

Μάλιστα, οι δύο έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις και πρόκειται για έναν άνδρα και μια γυναίκα οι οποίοι λειτουργούσαν ως «συντονιστές βάρδιας» στις καταλήψεις στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια αντίστοιχα και έλεγχαν την είσοδο. Συνολικά από την κατάληψη της οδού Τζαβέλα 21 έγιναν 40 προσαγωγές και από την οδό Τζαβέλα 25 προσήχθησαν 63 άτομα. Και στο σύνολο τους είναι αλλοδαποί, οπότε μεταφέρονται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για αχαρτογράφητα άτομα. Θα ελεγχθεί κατά πόσο έχουν ζητήσει άσυλο κ.λπ. αλλά και κατά πόσο εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες και είχαν βρει κατάλυμα στα Εξάρχεια.


Χαρακτηριστικό είναι ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες αλλοδαπούς είναι και η Ελληνοαυστραλέζα που είχαν ελευθερώσει αντιεξουσιαστές την περασμένη Πέμπτη στην επιχείρηση των λιμενικών στα Εξάρχεια. Και έκτοτε είχε βρει καταφύγιο σε κατάληψη.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.