Τετάρτη 15.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Έγκλημα στην Κηφισιά: Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία Σταματιάδη

Έγκλημα στην Κηφισιά: Συνελήφθη ο δολοφόνος του επιχειρηματία Σταματιάδη

Η αστυνομία εξάρθρωσε την σπείρα των ληστών, μέλη της οποίας επιτέθηκαν και σκότωσαν τον 52χρονο επιχειρηματία, Αλέξανδρο Σταματιάδη μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τον Απρίλιο του 2018. 

Η σπείρα αποτελείται από αλλοδαπούς, ένας εκ των οποίων συνελήφθη έπειτα από συνεργασία με την Ιντερπόλ στις Βρυξέλλες, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία είναι θέμα χρόνου η σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

«Την υπόθεση χειρίσθηκε η υποδιεύθυνση δίωξης εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας η οποία κατάφερε να εξαρθρώσει εγκληματική οργάνωση που διέπραττε κλοπές και ληστείες, κατά κύριο λόγο σε οικίες, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ιδίως στην Αττική, την Πελοπόννησο, την Ήπειρο και τη Στερεά Ελλάδα. Μέλη της οργάνωσης αυτής είχαν διαπράξει τη ληστεία και ανθρωποκτονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη εντός της οικίας του στην Κηφισιά τον Απρίλιο του 2018» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ.   

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις σχετικές ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ, πρόκειται για 10 υπήκοους Αλβανίας και μια υπήκοο Ρουμανίας.

Σύμφωνα πάντα με την ΕΛΑΣ, «η συνεργασία με τις Βελγικές αρχές απέφερε τη σύλληψη στις 6-2-2019 στις Βρυξέλλες ενός μέλους της εγκληματικής οργάνωσης. Τα άλλη δύ ταυτοποιημένα μέλη βρίσκονται εκτός Ελλάδας και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους σε συνεργασία με τις Αρχές Ευρωπαϊκών Αρχών. Στο πλαίσιο των ερευνών διακριβώθηκε ότι στη διάπραξη της ληστείας και της ανθρωποκτονίας του ημεδαπού επιχειρηματία συμμετείχε ο συλληφθείς στο Βέλγιο, τα άλλα δύο ταυτοποιημένα άτομα, που βρίσκονται εκτός Ελλάδας και το μη ταυτοποιημένο μέλος της οργάνωσης. Μέχρι στιγμής εξιχνιάστηκε η διάπραξη μιας επιπλέον ληστείας σε οικία, 55 κλοπών και 9 περιπτώσεων απόπειρας κλοπών σε οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις καθώς και μια απόπειρα διάρρηξης ΑΤΜ τράπεζας».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.