Τετάρτη 19.02.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Μώραλης: Τα σχολεία έμειναν ανοιχτά, διότι ο Πειραιάς δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την κακοκαιρία

Μώραλης: Τα σχολεία έμειναν ανοιχτά, διότι ο Πειραιάς δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την κακοκαιρία

Μέσα από τη συχνότητα του ρ/φ ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή Mea Culpa απάντησε σήμερα ο δήμαρχος Πειραιά Γ. Μώραλης σε όσους τον επέκριναν για την απόφασή του να παραμείνουν ανοιχτά τα σχολεία.

 Όπως είπε, μάλιστα, οι μαθητές ήταν εκείνοι που όλη νύχτα τον "τρόλαραν" γι' αυτή του την απόφαση αλλά η η αλήθεια είναι πως δεν υπήρχε λόγος να μείνουν κλειστά, αφού στον Πειραιά ήταν μια ηλιόλουστη μέρα.

Ο δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως καταλαβαίνει τους μαθητές και τη θέλησή τους για μια ακόμα ημέρα διακοπών, όμως καταλαβαίνει και τους γονείς, οι οποίοι δεν έχουν κάποιον να τους κρατήσει τα παιδιά.

"Ο Πειραιάς, από την άλλη, δεν έχει πρόβλημα. Ήμασταν χθες μέχρι τη 1 π.μ. στα τηλέφωνα. Στον Πειραιά δεν έπεσε ούτε μια νιφάδα χιονιού. Επίσης, τα σχολεία δεν αντιμετώπιζαν θέματα με τη θέρμανση. Ένα μόνο είχε πρόβλημα με τον καυστήρα αλλά επιλύθηκε ήδη" συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, δήλωσε πως κατανοεί ότι ο κόσμος τρομοκρατήθηκε με τις καταστροφές και τους νεκρούς στη Μάνδρα και το Μάτι και ζητά να κλείνουν οι υπηρεσίες ή τα σχολεία, κατά τα έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά ο Πειραιάς δεν είχε να αντιμετωπίσει κάποια βαριά καιρική συνθήκη.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.