Πέμπτη 09.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών - «Τους κύκλωσαν για να τους λιντσάρουν»

Ρομά επιτέθηκαν με πέτρες κατά αστυνομικών - «Τους κύκλωσαν για να τους λιντσάρουν»

Ρομά επιτέθηκαν σε δύο αστυνομικούς λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Κηφισού.

Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Πάκο όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί «είδαν ένα ύποπτο που το ίδιο περιπολικό τον είχε συλλάβει πριν από ένα χρόνο για ληστεία με μαχαίρι σε έναν Πακιστανό μετανάστη. Είχε οδηγηθεί στη φυλακή και τον είδαν έξω και γι' αυτό είπαν πάμε να δούμε τι γίνεται μήπως είναι δραπέτης».

«Με που πάνε να τον ελεγξουν από έναν παρακείμενο καταυλισμό Ρομά τους έκαναν επίθεση με μάρμαρα, τους κύκλωσαν για να τους λιντσάρουν» πρόσθεσε ο κ. Πάκος.

Όπως κατήγγειλε στο ΘΕΜΑ 104,6 «οι ενισχύσεις δεν ήρθαν ποτέ γιατί ο ασύρματος δεν λάμβανε. Χρειάστηκε ο συνάδελφος που κατάφερε να ξεφύγει για λίγα λεπτά να πάρει τηλέφωνο το κέντρο με το κινητό του προκειμένου να έρθουν ενισχύσεις».

«Έχουμε πει ότι θα θρηνήσουμε θύματα με την κατάσταση αυτή με τους ασυρμάτους. Έχουμε ένα σύστημα δύο δεκαετιών παλιό που δεν έχει αντικασταθεί για οικονομικούς λόγους» πρόσθεσε ο κ. Πάκος.

«Το σοκαριστικό είναι ότι έχουν αποθρασυνθεί οι πάντες λόγω της ατιμωρησίας και μπορούν να επιτεθούν σε οποιονδήποτε γνωρίζοντας ότι σε έξι μήνες θα είναι έξω» συμπλήρωσε ο συνδικαλιστής αστυνομικός κάνοντας λόγο για έλλειψη πολιτικής βούλησης.

Κατά πληροφορίες μέχρι στιγμής έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.