Κυριακή 31.05.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής: Έγγραφο εκκένωσης δε μπορούσε να υπάρχει

Αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής: Έγγραφο εκκένωσης δε μπορούσε να υπάρχει

«Η Περιφέρεια και η Πολιτική Προστασία γνώση έχουν από την πρώτη στιγμή των συμβάντων γιατί είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και με την Πυροσβεστική» δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής.

«Σαφώς υπάρχουν πολιτικά ζητήματα. Θα έπρεπε να έχουμε πιο πολλά αεροπλάνα, πιο πολλά πυροσβεστικά οχήματα και καλύτερο εξοπλισμό για τους ανθρώπους που παλεύουν με τη φωτιά, τους πυροσβέστες. Οφείλω βέβαια να σημειώσω ότι δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο συμβάν» είπε ο αντιπεριφερειάρχης στον αέρα του "Αθήνα 9,84".

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής για το συντονισμό τόνισε: «Έγγραφο εκκένωσης δεν μπορούσε να υπάρχει. Ποιος θα μπορούσε να το κάνει μέσα σε δευτερόλεπτα; Μιλάμε για ένα συντονισμό κατά βάση προφορικό. Η φωτιά εξαπλώθηκε γρήγορα. Η πρόσκληση για το συντονιστικό βγήκε γύρω στις 18:30 -18:45. Οι άνθρωποι της Πυροσβεστικής ήταν στο πεδίο. Συνεδριάζεις την ώρα του συμβάντος και βλέπεις τι κάνεις από δω και πέρα. Αν υπήρχε δυνατότητα το συντονιστικό να γίνει στις 17:15 θα γινόταν και δε θα δώσεις μια ώρα προθεσμία στον άλλο για να έρθει από εκεί που βρίσκεται; Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι αυτό πρακτικά δεν γινόταν».

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.