Τετάρτη 19.02.2020

Νέα εισβολή Ρουβίκωνα στο γραφείο καθηγητή του ΕΜΠ

Νέα έφοδο έκαναν σήμερα μέλη του Ρουβίκωνα αυτή τη φορά στο γραφείο καθηγητή του ΕΜΠ, καθώς αντιτίθενται στις έρευνες για υδρογονάνθρακες! 

Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η «παρέμβαση στο γραφείο του *****  έγινε για τις εξορύξεις πετρελαίου στην Ήπειρο». 

Οι αντιεξουσιαστές κάνουν λόγο για «τη φρενήρη και καταστροφική αναζήτηση μαύρου χρυσού από πολυεθνικές και ιμπεριαλιστικά κρατικά μορφώματα».

«Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ προωθούν μία ανυπολόγιστη οικολογική καταστροφή. Επίσημη ανακοίνωση είναι ότι οι ελληνικές θάλασσες θα μετατραπούν σε πετρελαϊκό κόμβο της Ανατολικής Μεσογείου. Και σε περίπτωση ατυχήματος? Οι οικολογικές οργανώσεις επισημαίνουν την εμπειρία του ότι οι αποζημιώσεις που εκδικάζονται πολλές φορές μετα από μακροχρόνιες δικαστικές διαμάχες είναι χαμηλότερες από τη ζημιά που έχει υποστεί το περιβάλλον, η οικονομία και οι τοπικές κοινωνίες» υποστηρίζουν. 

Η ανάρτηση του Ρουβίκωνα για την εισβολή στο γραφείο του καθηγητή σημειώνει ότι «απαιτούμε ΑΜΕΣΗ εγκατάλειψη των σχεδίων για την εκμετάλευση των υδρογονανθράκων σε χερσαία και θαλάσσια κοιτάσματα. Αλληλεγγύη στον αδάμαστο αγώνα των κατοίκων της Ηπείρου. Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας»

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.