Κυριακή 16.02.2020

Διαιτητικό παγωτό σοκολάτα

Τη συνταγή μοιράστηκε με όλους η Ελένη Πετρουλάκη.

Υλικά:
•2 ώριμα αβοκάντο (200 γρ χωρίς φλούδα και κουκούτσια)
•400 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα και όχι ψυγείου)
•80 γρ κακάο
•1 κ.γ φυσική βανίλια
•200 ml σιρόπι αγαύης ή μέλι
•100 γρ σταγόνες σοκολάτας
•2 γρ αλάτι

Εκτέλεση:
-Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τοποθετούμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια, το αλάτι και το μέλι ή την αγαύη.
-Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
-Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη ή μέλι εάν το επιθυμούμε.
-Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.
-Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη
-Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει πριν σερβίρουμε…

Θερμίδες ανά 70γρ: 187

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.