Κυριακή 19.01.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • «'Αγριες Μέλισσες»: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει τι θα γίνει με τη «Λενιώ»

«'Αγριες Μέλισσες»: Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκαλύπτει τι θα γίνει με τη «Λενιώ»

O Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον, Δημήτρης Γκοτσόπουλος εμφανίστηκε, χθες, στην εκπομπή The 2Night Show.

Ο "δάσκαλος και πρώτη αγάπη της Λενιώς" από τις «Άγριες Μέλισσες» θυμάται πως τον προσέγγισαν από τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή για τον ρόλο. «Μου ήρθε ένα μήνυμα στο κινητό μου και μου έλεγε "γεια σας θα θέλαμε να σας δούμε για μια καθημερινή σειρά εποχής". Κι αυτό μου χτύπησε λίγο, λέω τώρα καθημερινό εποχής;» λέει για την πρώτη αντίδραση στο άκουσμα της σειράς. Τον προσέγγισαν αφού τον είδαν σε ένα επεισόδιο της σειράς «Ου Φονεύσεις» όπου εμφανίστηκε μαζί με την Μαρία Καβογιάννη.

«Υπήρχε μόνο μια κάμερα κάτω στο υπόγειο, ο σκηνοθέτης, ο Λευτέρης ο Χαρίτος και η Μιράντα (η υπεύθυνη για τα κάστινγκ)» συνεχίζει για την πρώτη συνάντηση με τους συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Όπως λέει ο ηθοποιός ήταν ο πρώτος που πέρασε από δοκιμαστικό για τη σειρά. «Από τους 600 περίπου ηθοποιούς, ήμουν ο πρώτος που είδαν» είπε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος που πήρε τελικά τον ρόλο του Λάμπρου, του πρώτου έρωτα της Ελένης στις «Άγριες Μέλισσες».
Η παππούς του ηθοποιού ο... Λάμπρος

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει πει ξανά σε συνεντεύξεις του πως μεγάλωσε στην επαρχία, συγκεκριμένα στο Αγρίδι έξω από τα Καλάβρυτα, αλλά και ότι ασχολήθηκε με γεωργικές εργασίες. Ωστόσο, την ημέρα που βρέθηκε μπροστά στον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες» άρχισε να μιλά για ιστορίες από το χωριό του και τον παππού του τον Λάμπρο.

«Τον παππού μου τον έλεγαν Λάμπρο επειδή είχε γεννηθεί τη Λαμπρή» είπε και συνέχισε περιγράφοντας πως η πληροφορία αυτή ξάφνιασε τον Λευτέρη Χαρίτο. «Μου είπαν “σε θέλουμε για τον ρόλο του Λάμπρου”» θυμάται από εκείνο το πρώτο καστινγκ και τονίζει πως δεν πιστεύει πως κάτι από όσα μας συμβαίνουν είναι τυχαίο.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξηγεί πως η ατμόσφαιρα και η συζήτηση με τους συντελεστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» δεν του άφησαν πολλά περιθώρια να το σκεφτεί: «Επειδή ξαφνιάστηκα με την ενέργεια του Λευτέρη […] είπα σχεδόν ναι, δηλαδή τη δεύτερη φορά που έκανα κάστινγκ με έστειλαν κατευθείαν να τα βρούμε» είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος όμως αποκάλυψε και λεπτομέρειες για τη συνέχεια της σειράς, όπως το γεγονός πως ο Λάμπρος και η Λενιώ δεν θα αντισταθούν στον πειρασμό και θα φιληθούν.

 Η συζήτηση στο 2night Show περιστρέφεται γύρω από τη σχέση του Λάμπρου και της Λενιώς από τη σειράς «Άγριες Μέλισσες». «Με τη Μαρία είχαμε αυτό το κάτι, αυτή τη σπίθα» παραδέχεται ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, παρότι όπως λέει έκανε δοκιμαστικά και με άλλες ηθοποιούς.

Ο Λάμπρος από τις «Άγριες Μέλισσες» παρακολουθούσε τη Μαρία Κίτσου στο θέατρο. «Την είχα δει στο θέατρο και μου άρεσε πάρα πολύ. Την είχα δει στο Εθνικό και της είχα στείλει ένα μήνυμα» είπε στη συνέχεια για την συνομιλία που είχαν οι δυο τους μέσω Facebook, πριν ακόμη γνωριστούν για τις «Άγριες Μέλισσες».

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος θυμάται επίσης την πρώτη σκηνή που γύρισαν με την Μαρία Κίτσου και πόσο είχε επηρεάσει ολόκληρη την παραγωγή. «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, κάναμε μια σκηνή πολύ δυνατή, νομίζω το χαστούκι και συγκινήθηκαν όλοι» λέει και περιγράφει πως αμέσως όλοι συνειδητοποίησαν πως αυτοί οι ηθοποιοί θα έπρεπε να είναι ο Λάμπρος και η Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες».

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.