Θα το χαρακτηρίζαμε γεύμα "Ντουκάν", εφόσον έχει όλα αυτά που επιτρέπονται στη διατροφή στη δεύτερη φάση, τη φάση απώλειας λίπους.

 Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πια πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αφού τη μία βρίσκεται στην Ελλάδα για φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και εμφανίσεις, ενώ την άλλη στην άλλη άκρη του πλανήτη, στον Άγιο Δομίνικο, για να συμπαρασταθεί στο σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, όσο διαρκούν τα γυρίσματα του Survivor. Όπου και να βρίσκεται όμως, δεν ξεχνά όμως να προσέχει τη διατροφή της για να διατηρείται στη γραμμή της.

Μας έδειξε στα Insta Stories της, το μεσημεριανό που μαγείρεψε και φυσικά κρατήσαμε σημειώσεις. Η Χριστίνα λοιπόν έφαγε ψητό κοτόπουλο, το οποίο και συνόδευσε με κινόα και ελληνική σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι και φέτα. Στο πιάτο της βλέπουμε και λίγη μουστάρδα, η οποία θα κάνει σίγουρα το κοτόπουλο πολύ πιο νόστιμο.

Το γεύμα της είναι πλούσιο στην πρωτεΐνη χάρη στο κοτόπουλο και την κινόα, ενώ περιέχει και πολλές βιταμίνες και φυτικές ίνες χάρη στη σαλάτα.

Στη δεύτερη φάση της Ντουκάν επιτρέπεται 40 γρ. μαγειρεμένη κινόα, ως ανεκτό σε μέρες με λαχανικά, η μουστάρδα χωρίς ζάχαρη και έλαια και η φέτα με 1% λιπαρά που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη.

Λέτε η Χριστίνα Μπόμπα να είναι φαν της γαλλικής δίαιτας που ακολουθεί ο Ολάντ, η Μίντλετον και η Λόπεζ; 

Δείτε τη φωτογραφία:

mc xristina boba geuma dukan