Τρίτη 14.07.2020

Στο Κέντρο Επιχειρήσεων εκτάκτως ο Μ. Χρυσοχοΐδης για την κακοκαιρία

Από τα ξημερώματα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων,  υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για την κακοκαιρία Γηρυόνης.

Ο υπουργός ενημερώνεται συνεχώς από τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά και άλλα αρμόδια στελέχη για τις ενέργειες που γίνονται, για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Τα περισσότερα προβλήματα έχουν εντοπιστεί στην Κινέτα όπου πλημμύρισαν οι δρόμοι και μάλιστα χρειάστηκε να κλείσει η Αθηνών – Κορίνθου από τα διόδια της Ελευσίνας ως το Καλαμάκι, καθώς και στην παλιά εθνική οδό.
Παράλληλα, αποφασίστηκε να ανασταλούν προσωρινά τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου από το Κιάτο προς Πειραιά και αντίστροφα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί έως αυτή την ώρα 40 κλήσεις από την περιοχή της Κινέτας για παροχή βοήθειας, ενώ με ανακοίνωσή της έκανε έκκληση προς τους πολίτες της Αττικής να αποφεύγουν τις μετακινήσεις έως τις 10:00 το πρωί, για προληπτικούς λόγους.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.