Παρασκευή 03.07.2020

Ανοίγει το ρεύμα της Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου προς την Αττική

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ, ο υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Κώστας Κυριακόπουλος, γύρω στις 12 αναμένεται η αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα, ενώ το άλλο ρεύμα κυκλοφορίας, προς Πάτρα, δεν αναμένεται να δοθεί νωρίτερα από το βράδυ, γιατί είναι πάρα πολλά τα φερτά υλικά.

 «Βέβαια η "Ολυμπία Οδός" με ερπυστριοφόρα μηχανήματα, με ελαστικοφόρους φορτωτές και φορτηγά αυτοκίνητα μεταφέρουν τους τόνους από φερτά υλικά έξω από τον αυτοκινητόδρομο» σημειώνει ο κ. Κυριακόπουλος.

Η Πυροσβεστική έδωσε μάχη όλη νύχτα για να απεγκλωβίσει ανθρώπους στην περιοχή της Κινέτας. «Η Υπηρεσίας μας ειδοποιήθηκε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα για αντλήσεις υδάτων στην περιοχή της Κινέττας και των Αγ. Θεοδώρων. Επιχείρησαν 55 οχήματα, 110 άνδρες, έγιναν 20 διασώσεις και 160 αντλήσεις» σύμφωνα με τον κ. Κυριακόπουλο.

Ο φωτογραφικός φακός του newsbeaste.gr βρέθηκε στην Κινέτα και αποτύπωσε το μέγεθος της καταστροφής. Δείτε εδώ κι εδώ φωτογραφίες και τη μαρτυρία κατοίκου της περιοχής.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.