Τετάρτη 22.01.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • «Μαύρο» για μια εβδομάδα στην εκπομπή του Λιάγκα με απόφαση ΕΣΡ

«Μαύρο» για μια εβδομάδα στην εκπομπή του Λιάγκα με απόφαση ΕΣΡ

Στις 20 Ιανουαρίου θα πέσει "μαύρο" στην εκπομπή του ΣΚΑΪ , με κεντρικό παρουσιαστή τον Γ. Λιάγκα

Το ΕΣΡ αποφάσισε να ρίξει "καμπάνα", στην εκπομπή " Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" με αφορμή τα σχόλια που είχαν διατυπωθεί για την κοπέλα στην οποία ασέλγησαν στο ΑΠΘ.

Η απόφαση προβλέπει αναστολή μετάδοσης της εκπομπής για πέντε ημέρες και πρόστιμο των 150.000 ευρώ. Το κανάλι είχε κληθεί να δώσει εξηγήσει για την εκπομπή οι οποίες φαίνεται πως δεν έπεισαν την αρμόδια ελεγκτική αρχή.

Οι υπεύθυνοι του καναλιού αποφάσισαν να καλύψουν το κενό που θα υπάρχει 12-2 το μεσημέρι , με την εκπομπή «Αταίριαστοι» και το τηλεπαιχνίδι «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος».

Έτσι από  τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας («Αταίριαστοι») θα παρατείνουν για μία ώρα τη ζωντανή εκπομπή μέχρι τις 13.00 και στη συνέχεια θα μεταδίδεται επεισόδιο από τον «πιο Αδύναμο Κρίκο» σε επανάληψη μέχρι τις 14.00, οπότε θα παίρνει τη σκυτάλη το δελτίο ειδήσεων.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.