Δευτέρα 17.02.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Λονδίνο: 1.000 νέες θέσεις εργασίας στo Facebook

Λονδίνο: 1.000 νέες θέσεις εργασίας στo Facebook

Θα ασχοληθούν με την κατασκευή εργαλείων για τον εντοπισμό και την αφαίρεση του επιβλαβούς περιεχομένου από τις πλατφόρμες Facebook, Messenger, Instagram και Whats App

Νέες θέσεις εργασίας στο Λονδίνο αναμένεται να ανακοινώσει ο Γενικός Διευθυντής της Facebook Shery Sandberg, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των εργαζομένων στη Βρετανία σε 4000. Σημειώνεται πως στο Λονδίνο φιλοξενείται το μεγαλύτερο τεχνολογικό κέντρο του κολοσσού εκτός ΗΠΑ.

 Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας το μεγαλύτερο μέρος των θέσεων θα σχετίζονται με την τεχνολογία και το προϊόν. Με αυτές τις προσλήψεις ο τεχνολογικός κολοσσός στοχεύει στην τόνωση των προσπαθειών αντιμετώπισης του επιβλαβούς περιεχομένου στις σελίδες του. Η Facebook επίσης ανέφερε πως εξετάζει την περαιτέρω εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, της εικονικής πραγματικότητας καθώς και των εφαρμογών WhatsApp και Workplace. 

Οι περισσότεροι που θα προσληφθούν πρόκειται να ασχοληθούν με την κατασκευή εργαλείων για τον εντοπισμό και την αφαίρεση του επιβλαβούς περιεχομένου από τις πλατφόρμες Facebook, Messenger, Instagram και Whats App.

Να σημειωθεί πως το επιβλαβές περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί και βασικό μέλημα των ρυθμιστικών αρχών σε ολόκληρο τον κόσμο. 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.