Τετάρτη 26.02.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Σπανούλης: Γιοι και κόρες ισοπαλία - Τώρα σε χωριστά δωμάτια με την Ολυμπία

Σπανούλης: Γιοι και κόρες ισοπαλία - Τώρα σε χωριστά δωμάτια με την Ολυμπία

"Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης έγινε για έκτη φορά πατέρας, έχοντας πλέον 3 αγόρια και 3 κορίτσια και μίλησε στο STAR, για τον ερχομό του νέου μέλους στην οικογένεια του.

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στη δύναμη της γυναίκας του: «Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Όταν ερωτήθηκε αν θα υπάρξει και 7ο παιδάκι στην οικογένεια, είπε «Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.