Δευτέρα 17.02.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Καναδάς: Κίνημα «Δεν πληρώνω» για τον Xάρι και τη Mέγκαν

Καναδάς: Κίνημα «Δεν πληρώνω» για τον Xάρι και τη Mέγκαν

Μαζί με τον μικρό Archie, προσπαθούν να έχουν μια πιο «κανονική» ζωή μακριά από τα βασιλικά πρωτόκολλα. Παρόλα αυτά η ζωή τους δεν μπορεί καθόλου να είναι κανονική αφού όπου και να βρεθούν, χρειάζονται ασφάλεια και φρουρά να τους συνοδεύει

'Οπως υπενθυμίζει το must, τη Δευτέρα, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Meghan όταν βγήκε βόλτα, αγκαλιά με τον μικρό Archie και τα δύο της σκυλάκια. Συνοδεία της ήταν δύο αστυνομικοί.

Όπως αναφέρεται στον βρετανικό και καναδικό Τύπο, στην υπηρεσία της Meghan και Harry βρίσκονται έξι αστυνομικοί, τρεις από την Σκότλαντ Γιαρντ και τρεις από την Βασιλική Καναδική Έφιππη Αστυνομία. Ο κάθε ένας από αυτούς τους φρουρούς κοστίζει 100.000 λίρες τον χρόνο περίπου.

Μέχρι τώρα το κόστος φύλαξης της οικογένειας έφτανε το 1 εκατομμύριο λίρες ετησίως, μετά την μετακόμιση όμως υπολογίζεται ότι το κόστος πρόκειται να φτάσει τα 3 εκατομμύρια λίρες.

Δημοσιεύματα στην Βρετανία αναφέρουν ότι οι δύο χώρες πιθανών να μοιράζονται τον λογαριασμό, πράγμα που προκάλεσε αντιδράσεις από τους φορολογούμενους στις δύο χώρες. Συγκεκριμένα στον Καναδά, η Ομοσπoνδίας Καναδών Φορολογούμενων (Canadian Taxpayers Federation) εδώ και 6 ημέρες, μαζεύει υπογραφές έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν οι πολίτες για την φύλαξη του ζευγαριού.

Το αίτημα φτάνει στον πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντό. Το αίτημα έχει υπογραφεί από 80.000 και πλέον Καναδούς φορολογούμενους. Η Λόρελ Κόλινς, βουλευτής της Βικτόρια δήλωσε «Ελπίζω ότι αυτοί (ο Harry και η Meghan) σχεδιάζουν να καλύψουν το κόστος της ασφάλειας τους»

Ο Άαρον Βάντρικ, επικεφαλής της Ομοσπονδίας Καναδών Φορολογούμενων, δήλωσε πως «οι Καναδοί είναι ικανοποιημένοι που καλωσορίζουν τον δούκα και την δούκισσα στον Καναδά, αλλά έχουν κάνει ξεκάθαρο πως οι φορολογούμενοι δεν θα πρέπει να εξαναγκαστούν να τους στηρίξουν (οικονομικά) κατά την διαμονή τους εδώ».

ΠΗΓΗ: MUST

Πηγή: https://www.skai.gr/news/entertainment/kanadas-kinima-den-plirono-giaton-harry-kai-ti-meghan
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.