Δευτέρα 06.04.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Αστρολογική Επικαιρότητα 24/2-2/3/2020

Αστρολογική Επικαιρότητα 24/2-2/3/2020

Η Νέα σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή μοιάζει να πυροδοτεί μια περίοδο όχι μόνο για την νέα εβδομάδα, αλλά σχεδόν και για όλο τον Μάρτιο

Οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού σταυρού (Τοξότης – Δίδυμοι – Ιχθύς  – Παρθένος) θα τελειώσετε υποθέσεις που πλέον δεν ωφελούν σε τίποτα να υπάρχουν μέσα στη ζωή σας.  Η κρίση από την άλλη τελευταία εβδομάδα του Φλεβάρη είναι ακόμα θολή με τον Ερμή ανάδρομο.  Προσοχή σε άσκοπους ενθουσιασμούς  που μπορεί να μας οδηγήσουν σε αυτοκαταστροφικές αποφάσεις.  Στις 29 του Δίσεκτου Φλεβάρη Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή αφού η Αφροδίτη κάνει Τετράγωνο με Πλούτωνα και προκαλεί εμμονές και πάθη δίχως αύριο.

 Πάμε να δούμε αναλυτικά για όλα τα ζώδια την Αστρολογική μας επικαιρότητα από 24 /2 – 2/3/2020

 Κριός

Τα τρίτα πρόσωπα και η αντίσταση που θα πρέπει να δείξεις είναι το θέμα αυτής της εβδομάδας.  Ίσως να είναι λίγο δύσκολο να φτιάξεις τις ισορροπίες όμως, θα πρέπει να προσπαθήσεις  και να αποφασίσεις ποιο δρόμο θέλεις να ακολουθήσεις. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις διπρόσωπες καταστάσεις, δεν θα σε βγάλουν σε καλό. Προσπάθησε αυτό το διάστημα να ακούσεις τη φωνή από τους γύρο σου και να μην επιλέξεις να ανταποκριθείς ως πνεύμα αντιλογίας.

 Ταύρος

 Ο Μήνας κλείνει κάπως πιεστικά για εσένα αφού Αφροδίτη και Πλούτωνας μπλοκάρουν τα συναισθήματα και δημιουργούν πλάνες. Ίσως αντιμετωπίσεις και προστριβές με γνώριμα και φιλικά άτομα που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα όρια που θέτεις στην  προσωπική σου ζωή.  Καλό θα είναι να λύσεις το όποιο θέμα μπορεί να προκύψει από το φιλικό σου περιβάλλον και να αντιλήφθείς ότι τίποτα δεν μπορεί να συμβεί αν δεν το επιτρέψεις εσύ. Η απομόνωση από τη  άλλη δεν είναι και η καλύτερη λύση που θα μπορούσες να επιλέξεις!

 Δίδυμοι

Με τη νέα εβδομάδα έχεις να διαχειριστείς μια πολύ δύσκολη επικοινωνία που ίσως φέρει και πολλές παρεξηγήσεις. Οι μετακινήσεις, οι αλλαγές και οι δράση θα παίξουν δυνατά αυτό το διάστημα όμως, πρόσεχε ότι καινούριο θέλεις να ξεκινήσεις εδώ και τώρα. Δώσε λίγο περισσότερη προσοχή στα συναισθήματά σου και τις εκρήξεις που μπορεί να έχεις από την  λανθασμένη επικοινωνία. Τέλος τα οικονομικά θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν. Η λύση θα βρεθεί αρκετά αργότερα.

 Καρκίνος

Με περίεργα και ανάμικτα συναισθήματα κλείνει ο μήνας. Λίγο κάποιες εμμονές που θα σε πιάσουν, λίγο και η δύσκολη επικοινωνία λόγο του Ερμή θα σε βγάλουν εκτός ορίων. Πρόσωπα και καταστάσεις με εκκρεμότητες από το παρελθόν χτυπούν την πόρτα του παρόντος για να κλείσεις και να ολοκληρώσεις κύκλους. Όπως καταλαβαίνεις γίνεται λόγος για μια δύσκολη εβδομάδα που θα πρέπει να πάρεις αποφάσεις για να είσαι σε καλύτερη θέση στο μέλλον. Τέλος προσοχή στις συμφωνίες που έχεις να κάνεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί.

 Λέων

Με οικονομικές εκκρεμότητες τελειώνει αυτός ο μήνας για εσένα που θα πρέπει να τα βάλεις όλα αυτά σε μια τάξη για να μην τα βρεις στο μέλλον μπροστά σου. Καλό θα είναι όμως, να μην πάρεις αυτή τη στιγμή σημαντικές αποφάσεις, αφού ο Ερμής σου βάζει τρικλοποδιές στην επικοινωνία σου.  Ίσως μια φιλική συνάντηση από το παρελθόν σε κάνει να νιώσει λίγο καλύτερα μέσα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα που έχεις την αίσθηση ότι ζεις αυτό τον καιρό. Προσπάθησε να χαλαρώσεις το γκάζι, να πάρεις χρόνο να σκευτείς τα επόμενα βήματα.

 Παρθένος

Οι όψεις του κυβερνήτη σου Ερμή σε κινητοποιεί για να δημιουργήσεις πράγματα και να χτίσεις θεμέλια σε όνειρα που είχες από καιρό. Η αναδρομή όμως του Ερμή θα σου επιτρέψει να δεις αποτελέσματα μετά τα μέσα του Μαρτίου. Οπότε καλό είναι να συνεχίσεις να προσπαθείς πάνω σε αυτό που αναζητάς και να οπλιστείς με υπομονή. Προσοχή σε παρεξηγήσεις που ίσως έρθουν με τον σύντροφο. Τέλος την Παρασκευή καλό θα είναι να φιλτράρεις λίγο περισσότερο αυτά που σου λένε γιατί ίσως ταραχτείς από λόγια πικρά.

 Ζυγός

Η νέα εβδομάδα θα σε καλέσει να πάρεις αποφάσεις και να δεις κατάματα τα κακώς κείμενα που έκανες στο παρελθόν και επιμένεις να τα συντηρείς. Σε μια τέτοια κατάσταση βέβαια το να κλειστείς στον εαυτό σου δεν είναι και το πιο φρόνιμο. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μοιραστείς με δικά σου πρόσωπα που εμπιστεύεσαι αυτά που σε απασχολούν, ώστε να ακούσεις και μια άλλη άποψη. Ένα θέμα που σε απασχόλησε από τις αρχές του μήνα κλείνει με αβέβαιες όμως πληροφορίες. Προσοχή σε ενδεχόμενες εντάσεις με τον σύντροφό σου, σε αυτή την περίπτωση ίσως θα είναι καλύτερο να μην πάρεις θέση.

 Σκορπιός

Ό,τι συζήτηση προσπαθήσεις να κάνεις αυτή την εβδομάδα θα πέσει στο κενό. Ο Ερμής δεν βοηθάει καθόλου την κατάσταση με την αναδρομή του οπότε, ίσως είναι καλύτερα να περιμένεις για τα σοβαρά θέματα.  Τα νέα ξεκινήματα το πιθανότερο είναι να μην ευνοούνται αφού θα αντιμετωπίσεις ακυρώσεις και καθυστερήσεις. Αυτή την εβδομάδα καλό θα είναι να κρατήσει ισορροπίες και να πάρεις χρόνο για τις σημαντικές αποφάσεις. Τέλος άτομα από το περιβάλλον σου ίσως προσπαθήσουν να ανοίξουν θέματα που δε είσαι σε θέση αυτή τη στιγμή να διαχειριστείς.

 Τοξότης

Ανατρεπικά κλίνει ο Φλεβάρης για εσένα. Ότι έχει να κάνει με την οικογένειά σου ταλανίζεται σε λεπτές ισορροπίες. Αποφάσεις μπορεί να καταφέρεις να πάρεις πράξεις όμως δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα άλλα λέει η καρδιά και άλλα σου λέει η λογική! Ίσως κάποιο άτομο μέσα από την οικογένεια σε χτυπάει στην  αχίλλειο πτέρνα  και δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Απέφυγε συζητήσεις που δεν βγάζουν άκρη, κάποια λόγια είναι απλά για να ειπωθούν…

 Αιγόκερως

Με την νέα εβδομάδα μπορεί ο Άρης από το ζώδιό σου να σε βοηθάει και να σου δίνει δύναμη να προχωρήσεις όμως, ο ανάδρομος Ερμής φέρνεις απροσπέραστα εμπόδια. Ο Μήνας κλείνει με εμμονές για κάποιους που έχουν να κάνουν με τον προσωπικό τομέα. Καλό θα είναι να πάψεις να λειτουργείς αυταρχικά γιατί προκαλείς εχθρούς χωρίς λόγο. Αυτό άλλωστε είναι και το στοίχημα της εβδομάδας, να αντιληφθείς που κάνεις λάθος στη ν επικοινωνία!

 Υδροχόος

Με την νέα εβδομάδα μπαίνεις σε έναν κύκλο που πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είναι άλλοι για όλα. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου και να σκεφτείς τα λάθη και τις παρορμητικές στιγμές που σε φέρνουν ε κατάσταση σπατάλης. Ο μήνας θα κλείσει με γεγονότα που σε απασχόλησαν στην αρχή του και δεν έβγαλες τότε άκρη. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που πρέπει να κλείσεις για να μην χρειαστεί να τα διαχειριστείς στο μέλλον με περισσότερα βάρη.

 Ιχθείς

Με την νέα εβδομάδα τα οικονομικά θα έχουν την τιμητική τους αφού θα πρέπει να διαχειριστείς σωστά και με συνέπεια. Αν περιμένεις να πάρεις κάποιο ποσό  που σου χρωστάνε δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις. Δώσε επίσης σημασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα. Ο Ερμής μπορεί να είναι ανάδρομος όμως, εσένα δεν σε αγγίζει!

Πηγή: astroboro.gr

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.