Κυριακή 31.05.2020

Την Κυριακή αλλάζει η ώρα

Την τελευταία Κυριακή του μηνός, στις 29 Μαρτίου αλλάζει η ώρα και οι δείκτες των ρολογιών θα πανε μια ώρα μπροστά, από τις 03:00 τα ξημερώματα στις 04:00.

H τελευταία αλλαγή ώρας θα γίνει σε έναν χρόνο από σήμερα, δηλαδή την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη - μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς.

Τέλος, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο του 2020 να αποφασίσουν ποια ώρα θα κρατήσουν.

Βρούτσης: Δημιουργήθηκαν 30.000 νέες θέσεις εργασίας τον Μάιο

Στις επιπτώσεις της πανδημίας στην εργασία αλλά και στα μέτρα στήριξης που έλαβε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της κρίσης του νέου κορωνοϊού αναφέρθηκε εκτενώς ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, κάνοντας λόγο για θετικό ισοζύγιο 30.000 νέων θέσεων εργασίας τον Μάιο. ...

Αυτές είναι οι συμβουλές για δυνατά και υγιή μαλλιά

Όλες έχουμε αναρωτηθεί τί κάνουμε λάθος και δεν μακραίνουν. ...

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.