Τετάρτη 27.05.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • «Μένουμε σπίτι και διασκεδάζουμε» - Μια δράση μέσω facebook της Περιφέρειας Μακεδονίας

«Μένουμε σπίτι και διασκεδάζουμε» - Μια δράση μέσω facebook της Περιφέρειας Μακεδονίας

Διαδικτυακες παραστάσεις για παιδιά και μεγάλους εν μέσω κορωνοϊού

Μια σειρά από διαδικτυακές ψυχαγωγικές «αποδράσεις» από τον κορωνοϊό με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Οι δράσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Στην πανδημία του κορωνοϊού κανένας μόνος του». Πρόκειται για τη δράση «Μένουμε Σπίτι και Διασκεδάζουμε», η οποία θα υλοποιηθεί μέσω του λογαριασμού του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας στο Facebook.

Οι πολίτες που το επιθυμούν μπορούν να κάνουν «like» στη σελίδα αυτή και να παρακολουθούν ζωντανά διαδραστικές παραστάσεις, με αγαπημένους καλλιτέχνες, που θα εκπέμπουν από το σπίτι τους. Καλλιτέχνες θα τραγουδούν, θα παίζουν πιάνο και θα μοιράζονται με τους πολίτες την τέχνη τους, ενώ οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με σχόλια και να ζητούν τραγούδια της αρεσκείας τους, όπως και να «συνομιλούν» με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.
Για τα παιδιά έχει προβλεφθεί ειδική μέριμνα, με παραστάσεις Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο και σόου μαγείας.

«Η ανάγκη να περιοριστούμε στο σπίτι μας, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και τη διαχείριση του ελεύθερου χρόνου, ενώ έχει και ψυχολογικές επιπτώσεις σε όλη την οικογένεια. Γι' αυτό η Περιφέρεια, με το Κέντρο Πολιτισμού της, προχώρησε σε μια σειρά διαδικτυακών παραστάσεων», δήλωσε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας. Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Άννα Μυκωνίου, ανέφερε ότι ήδη ανακοινώθηκε πρόγραμμα για μία εβδομάδα και θα ανακοινωθεί εγκαίρως και η συνέχεια.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 28 Μαρτίου - 20.30': Τα αγαπημένα τραγούδια του Γιώργη Χριστοδούλου.
Δευτέρα 30 Μαρτίου - 20.30': Η Ελένη Δημοπούλου τραγουδάει για μας, στο πιάνο ο Αστέρης Τσαλίκης. Τετάρτη 1 Απριλίου - 20.30': Η Λόλα Τότσιου παίζει για μας στο πιάνο τις «Meditations alternatives».
Παρασκευή 3 Απριλίου - 19.00': Ο μάγος Μαρμέλο διασκεδάζει όλη την οικογένεια με ένα SHOW μαγείας.
Κυριακή 05 Απριλίου - 19.00': «Ο Καραγκιόζης γιατρός» με τον καραγκιοζοπαίκτη Χρήστο Στανίση.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.