Τετάρτη 27.05.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Αίγυπτος: Η Πυραμίδα του Χέοπα φωτίστηκε με μήνυμα κατά του κορωνοϊού

Αίγυπτος: Η Πυραμίδα του Χέοπα φωτίστηκε με μήνυμα κατά του κορωνοϊού

Το μήνυμα «μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς», αλλά και συγχρόνως «ευχαριστούμε όσους μας κρατούν ασφαλείς» έστειλε προς όλο τον κόσμο η Αίγυπτος φωτίζοντας με τη φράση τη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα

Μ' αυτόν τον τρόπο, η Αίγυπτος είπε με τον δικό της τρόπο ένα «ευχαριστώ» και τους γιατρούς του κόσμου που με αυταπάρνηση δίνουν τον αγώνα τους για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. 

Το μήνυμα ήταν γραμμένο τόσο στα αραβικά όσο και στα αγγλικά.

Μεταφέροντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο υπ.Τουρισμού και Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου Χάλιντ Ελ Ανάνι τόνισε ότι αυτό είναι ένα μήνυμα προς τους επαγγελματίες υγείας σε όλον τον κόσμο που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να θεραπεύσουν τους ασθενείς με τον ιό.

Ανάμεσα στα θύματα της Covid-19 στην Αίγυπτο είναι ήδη και ένας 50χρονος γιατρός, ο Άχμεντ Ελ Λέουα, που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό την Κυριακή.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.