Δευτέρα 25.05.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Άγριες Μέλισσες: Θα τινάξει το σχέδιο της Μυρσίνης στον αέρα το προξενιό για τη Δρόσω;

Άγριες Μέλισσες: Θα τινάξει το σχέδιο της Μυρσίνης στον αέρα το προξενιό για τη Δρόσω;

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Το Πρωινό» ήρθε να επιβεβαιώσει τα δημοσιεύματα για τα σχέδια των συντελεστών της σειράς, όταν και εφόσον οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέψουν στα γυρίσματα

Αναφερόμενος στα επόμενα επεισόδια, ο δημοσιογράφος Άρης Καβατζίκης, έδωσε ένα συγκλονιστικό spoiler, που αν όλα πάνε καλά, θα παρακολουθήσουμε όπως είπε, στις «Άγριες Μέλισσες» εκεί κατά τα τέλη του Μαΐου. Φαίνεται λοιπόν πως ένα νέο πρόσωπο έρχεται στο Διαφάνι.

Ο Ιορδάνης είναι ένας ευκατάστατος έμπορος υφασμάτων, τον οποίο η Ρίζω προξενεύει στην Δρόσω – αγνοώντας φυσικά πως η μικρή αδερφή είναι έγκυος. Φαίνεται ωστόσο, πως ο Ιορδάνης γνωρίζει το μυστικό της Δρόσως και παραμένει διατεθειμένος να την παντρευτεί.

Αν όμως η Δρόσω πει το μεγάλο «ναι», τότε το σχέδιο Μυρσίνης και Ασημίνας στις «Άγριες Μέλισσες» θα τιναχθεί στον αέρα. Θυμίζουμε πως η κα. Σεβαστού και η νύφη της, σχεδίαζαν να κρατήσουν την εγκυμοσύνη της Δρόσως κρυφή, παρουσιάζοντας το παιδί σαν καρπό του γάμου της Ασημίνας με το Νικηφόρο.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.