Παρασκευή 03.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Tρία ζώδια που θα ψάξουν για εσένα στo google πριν βγείτε ραντεβού

Tρία ζώδια που θα ψάξουν για εσένα στo google πριν βγείτε ραντεβού

Κάποια ζώδια δεν εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους και ίσως θέλουν να κάνουν μια βαθύτερη έρευνα για να νιώσουν άνετα να βγουν για ποτά με κάποιον

Υπάρχουν 3 ζώδια που θα αναζητήσουν πληροφορίες πριν το πρώτο σας ραντεβού... ακόμη και στο google!

Λέων

Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο που μισεί να νιώθει απροετοίμαστο τότε σίγουρα είναι ο Λέων. Αυτό το κοινωνικό και χαρισματικό πλάσμα είναι επιλεκτικό αναφορικά με το ποιον θα επιλέξει για να περάσει ρομαντικές στιγμές, οπότε μην εκπλαγείς αν εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού έχοντας μελετήσει. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η “μελέτη” είναι ευφημισμός για τις αμέτρητες ώρες που πιθανότατα ξόδεψε στο διαδίκτυο για να ενώσει όλες τις τελείες που θα τον βοηθήσουν να σχηματίσει μια εικόνα για σένα.

Σκορπιός

 Είναι γνωστός για την μυστικοπάθεια, την ευαισθησία και την ένταση που έχει και κάθε Σκορπιός είναι περήφανος για τον εαυτό του που είναι ένα βήμα μπροστά. . Η εμπιστοσύνη είναι κάτι το οποίο βάζει πάνω απ’ όλα και κάνει αγώνα για να τη δείξει στους άλλους. Έχει μια σχεδόν φυσική ικανότητα να αναλύει τους νέους ανθρώπους που είναι γοητευτική αλλά να ξέρεις ότι αν εμφανιστεί στο πρώτο ραντεβού είναι επειδή έχει κάνει την ερευνά του και έχεις περάσει από τα αρχικά “τεστ”. Ωστόσο, θα υπάρξουν πολλά από αυτά και στο μέλλον για αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη.

Καρκίνος

Είναι από τους πιο αξιαγάπητους, κατανοητικούς και γλυκούς ανθρώπους που θα συναντήσεις αλλά δεν είναι τέλειος. Σε αντάλλαγμα όλων αυτών των θετικών που σου προσφέρει, μπορεί να είναι βαθιά ανασφαλής. Η ανασφάλειά και ο φόβοι του να μη πληγωθεί μπορεί να τον κάνουν να βγάλει συμπεράσματα. Οι πιο έμπειροι του ζωδιακού έχουν καεί από την γενναιοδωρία τους και την ανοιχτή καρδιά τους στο παρελθόν οπότε δεν θα διστάσουν να κάνουν την ψακτική τους για ένα επικείμενο ραντεβού.

Φυσικά, το να κατασκοπεύσεις αυτόν με τον οποίο θα βγεις πρώτο ραντεβού είναι μια προσωπική απόφαση και όχι κάτι που θα στο επιβάλει κάποιος. Τα καλά νέα είναι ότι όλοι ενδιαφέρονται να χτίσουν μια αληθινή σχέση και δεν θα είναι υπερβολικά επικριτικοί για αυτά που θα ανακαλύψουν, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.