Σάββατο 11.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • O Ιούνιος θα είναι πολύ καλός για τα επαγγελματικά τριών ζωδίων

O Ιούνιος θα είναι πολύ καλός για τα επαγγελματικά τριών ζωδίων

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι αρκετά έντονος για όλα τα ζώδια και ίσως ο πιο έντονος όλης της χρονιάς. Κράτα στο μυαλό σου ότι τα αγαθά κόποις κτώνται

Ο Ιούνιος του 2020 θα είναι ο καλύτερος μήνας για τα επαγγελματικά των Διδύμων, Παρθένων και Ιχθύων, αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια δεν θα πρέπει να περιμένεις ότι όλα θα έρθουν εύκολα. 

Δίδυμος

 
Όχι μόνο ο Ιούνιος είναι μέρος της ηλιακής επιστροφής και της επιστροφής της Αφροδίτης αλλά είναι και ο τελευταίος μήνας που ο φιλόδοξος Άρης θα στείλει τόση δύναμη στον 10ο οίκου σου της καριέρας. Παρόλο που η Αφροδίτη και ο Δίας είναι ανάδρομοι, σε ενθαρρύνουν να αποδεχτείς τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα σου, αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να παλέψεις για ότι επιθυμείς με κάθε ρανίδα ενέργειας που έχεις. Ακόμα κι α δυσκολεύεσαι να πάρεις ανάσα, σα να ανεβαίνεις ένα λόφο, ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας που θα παλέψεις μέχρι τέλους.

 
Παρθένος

Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να περνά χρόνο στον 10ο οίκο σου της καριέρας, σκέφτεσαι σαν νικήτρια και κατακτάς τους στόχους σου. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να είναι αυτή τη στιγμή ανάδρομη ο κόσμος μπορεί να μην δει τα αποτελέσματα μέχρι να τα δει εσύ. Στην πραγματικότητα, αυτός ο μήνας είναι η καλύτερη στιγμή να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τι μπορείς να κάνεις για να εξελίξεις τις δεξιότητές σου και να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις για το τι σκέφτονται οι άλλοι να σε επηρεάσουν. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι η δική σου γνώμη και αν ξέρεις ότι μπορείς να εργαστείς σκληρά για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου, τότε άκου το ένστικτό σου.

Ιχθύς

Αυτός ο μήνας, που  ενεργητικός και δυναμικός Άρης περνά χρόνο στον 5ο οίκο σου που έχει να κάνει με τον εαυτό σου, γεμίζει ενέργεια και φιλοδοξίες την καρδιά σου. Αναγνωρίζεις ποια είσαι, τι θέλεις και πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Τώρα δεν είναι η στιγμή να παραμείνεις στο σκοτάδι και να αμφισβητήσεις τις ικανότητές σου. Τώρα είναι η στιγμή να δείξεις σε όλους ότι είσαι έτοιμη να συναγωνιστείς και ότι δεν θα νικηθείς εύκολα. Αγκάλιασε αυτή την υπερβατική ενέργεια που έχεις αυτή τη στιγμή γιατί εξαρτάται από το πώς θα τη διαχειριστείς αν θα σε κάνει να νιώσεις ανήσυχη ή θα σε σπρώξει στην κορυφή.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.