Κυριακή 12.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • O Harry μόλις επιβεβαίωσε ότι η Meghan δεν έχει γεννήσει ακόμη

O Harry μόλις επιβεβαίωσε ότι η Meghan δεν έχει γεννήσει ακόμη

Καθώς η Meghan Markle έχει αποσυρθεί εδώ και περίπου ένα μήνα από τα #royal καθήκοντά της, ο Harry πραγματοποιεί μόνος του δημόσιες επίσημες εμφανίσεις ή με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας όπως σήμερα που πήγε μαζί με την Kate Middleton στο ναό του Westminster για τον εορτασμό της Anzac Day Service of Commemoration and Thanksgiving.Πρόκειται για μια τελετή μνήμης στους Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς πεσόντες για την Πατρίδα στην οποία παραδοσιακά πηγαίνουν μέλη της Βασιλικής οικογένειας.

Πέρσι στην ίδια τελετή η Meghan Markle είχε συνοδεύσει τον Harry και μαζί τους δεν ήταν η λεχώνα Kate Middleton που μόλις είχε γεννήσει τον Louis, αλλά ο William ο οποίος νύσταζε τόσο πολύ που παραλίγο να τον πάρει ο ύπνος στην καρέκλα του.

Η Meghan αναμένεται να γεννήσει από μέρα σε μέρα πλέον, ενώ και η μητέρα της Doria Ragland λέγεται πως έχει έρθει από τις ΗΠΑ στη Μεγάλη Βρετανία για να είναι μαζί της. Ο Ηarry λοιπόν πήγε σήμερα χωρίς εκείνη στην τελετή, όπως και την περασμένη Κυριακή είχε πάει στην Πασχαλινή Λειτουργία, αλλά μάλλον άθελά του αποκάλυψε ότι εκείνη δεν έχει ακόμη γεννήσει.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι έχει δηλώσει πως πρώτα θα χαρούν τον ερχομό του παιδιού τους σαν οικογένεια, ιδιωτικά και μετά από δυο ημέρες θα το ανακοινώσουν στον Τύπο σε αντίθεση με τα μέχρι πρότινος βασιλικά μωρά που βλέπαμε κατά το εξιτήριό τους από το νοσοκομείο στην αγκαλιά της μαμάς τους (Diana και Kate Middleton).

Tι έκανε λοιπόν ο Harry που αποκάλυψε ότι είναι ακόμη δυο τα μέλη της οικογένειάς του; Απλά βρέθηκε στη σημερινή τελετή που σημαίνει ότι η Meghan δεν έχει μπει στη διαδικασία του τοκετού αφού έχει δηλώσει ότι θα είναι δίπλα της σε αυτό. Επίσης να προσθέσουμε ότι κάτω από τις φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis για τα πρώτα του γενέθλια, η Meghan έγραψε “Happy Birthday Louis! Sending lots of love from both of us” που σημαίνει ότι το μωρό της δεν έχει ακόμη γεννηθεί ώστε να γίνουν τρεις.

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.