Δευτέρα 25.05.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Τσακαλώτος: Πότε είμαι στη μόδα και πότε δεν είμαι - Έχω dress code αριστερού πανεπιστημιακού

Τσακαλώτος: Πότε είμαι στη μόδα και πότε δεν είμαι - Έχω dress code αριστερού πανεπιστημιακού

Για το dress code που έχει επιλέξει μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δημοσιογράφο Έλλη Στάη.

«Έχω ένα dress code ενός πανεπιστημιακού αριστερού. Σε κάποιους αρέσει, σε κάποιους δεν αρέσει. Υπάρχουν 3 κατηγορίες στη μόδα. Είναι οι άνθρωποι που είναι πάντα εντός της μόδας. Είναι οι άνθρωποι που θέλουν να είναι πάντα εντός της μόδας και είναι πάντα από πίσω και άρα δεν είναι ποτέ στη μόδα. Και είναι η τρίτη κατηγορία που είμαι εγώ, που φοράω πάντα τα ίδια πράγματα και, σαν το ρολόι που δύο φορές δείχνει πάντα τη σωστή ώρα, πότε είμαι στη μόδα, πότε δεν είμαι» είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην Έλλη Στάη

Τη συγκεκριμένη τοποθέτηση για το dress code, πάντως, δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει η παρουσιάστρια: «Κανείς δεν θα πίστευε ότι έχετε μια τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση για τη μόδα. Το ακούσαμε και αυτό σήμερα».

Στο τέλος, ερωτήθηκε και αν του αρέσουν μόνο οι ξανθιές -μετά το σχόλιό του για την Σκάρλετ Γιόχανσον- και απάντησε κατηγορηματικά όχι.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.