Τετάρτη 01.04.2020

Τα τρία πιο φιλοχρήματα ζώδια

Τρία ζώδια που βάζουν την ύλη λίγο παραπάνω από το πνεύμα και όταν πιάνουν στα χέρια τους κάτι που έχει αξία, αντιδρούν όπως το γκόλουμ.

Ταύρος

Για τον Ταύρο το χρήμα είναι καύσιμο και η ύλη είναι η ζωή του. Του αρέσει η ποιότητα και έχει μάθει να την ξεχωρίζει. Όταν σκέφτεται τα χρήματα τα μάτια του βγάζουν δολάρια όπως του Scrooge McDuck. Ο Ταύρος είναι από τα λίγα ζώδια που μπορούν να δώσουν σάρκα και οστά τη φράση “ζωή και κότα”.

Δίδυμος

Θα στα φάει τα λεφτά, να το θυμάσαι. Αυτή είναι η φράση που ακούγεται κάθε φορά που ένας Δίδυμος κλείνει την πόρτα και φεύγει. Εποφθαλμιά τα χρήματα. Όπου μυριστεί “λυρίτσες¨ πάει και κολλάει. Είναι όπως η Ελένη Βλαχάκη στο επεισόδιο που της έκατσε η κληρονομιά από τη θεία της.

Αιγόκερως

Το πιο κομψό ζώδιο που θέλει πάντα όλα να είναι τέλεια. Πως να μην αγαπάει τα χρήματα; Από τη φύση του εκπέμπει ένα class το οποίο για να συντηρηθεί θέλει και κάποια χρήματα. Το μπικικίνι τον συγκινεί, αφού η άνετη ζωή είναι αυτή που του ταιριάζει. Επιδιώκει να βρίσκει χρήματα όπως το Niffle στην ταινία Fantastic Beasts and Where to Find Them, ωστόσο, δεν του κακιώνεις γιατί ο π(ε)λούτος του ταιριάζει.

Ιταλία: Παράταση μέτρων για κορωνοϊό έως 13 Απριλίου

Συνταγή: Εύκολα μπισκότα βρώμης με σοκολάτα και μπανάνα

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.