Τετάρτη 08.07.2020

Εκδικάστηκε η υπόθεση της Ξάνθης, την Τρίτη τα υπομνήματα

Εκδικάστηκε η υπόθεση για το μετοχολόγιο της Ξάνθης και την ανάκληση του πιστοποιητικού της στη Super League.

Με απόφαση του πρωτοδίκη, Χριστόφορου Μάρκου, την Τρίτη (25/2) στις 12:00 θα πρέπει να κατατεθούν τα υπομνήματα, με την ακριτική ΠΑΕ να μην παρουσιάζει προσωρινή διαταγή από το Διοικητικό Εφετείο, χωρίς όμως να αποκλείεται να την έχει και να την καταθέσει μαζί με το υπόμνημά της.

Την ακριτική ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι Στράτος, Δετσαρίδης, Χριστοδούλου, Παπαδοπούλου και Δασκαλάκης, την ΠΑΔ Ολυμπιακός οι Σουλούκου, Χατζησαβάογλου, Τσιρωνάς, Καρπετόπουλος και Βενιέρης, οι Τσαγκαράκη και Γρηγορίου εκπροσώπησαν την ΠΑΕ Πανιώνιος, ο Αλέξης Κούγιας την ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπος από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Ολυμπιακός, Πανιώνιος και ΑΕΛ ζήτησαν τον υποβιβασμό της Ξάνθης, όπως επίσης επισήμαναν πως ο κ. Μάρκου δεν μπορεί να εξετάσει την ουσία της υπόθεσης, παρά μόνο να επιβάλει ποινές.

Από την πλευρά της η Ξάνθη υποστήριξε ότι θα πρέπει να εξεταστεί η υπόθεση στην ουσία της από τον πρωτοδίκη. Πλέον, μετα από την κατάθεση των υπομνημάτων και έπειτα θα έχουμε τα σπουδαία για την υπόθεση, θυμίζοντας πως το πόρισμα της ΕΕΑ κάνει λόγο για υποβιβασμό της ακριτικής ομάδας.

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.