Τετάρτη 08.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • Γυναίκα
  • Τέσσερις λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά

Τέσσερις λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά

Πολλές φορές προτιμάμε να κοιμηθούμε με νωπά μαλλιά, όμως αυτή η συνήθεια θα έπρεπε να κοπεί!

Παρακάτω θα βρεις τους λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να κοιμάσαι με βρεγμένα μαλλιά.

Όταν τα μαλλιά είναι βρεγμένα, είναι στην πιο εύθραυστη κατάστασή τους. Το να πηγαίνεις συχνά για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά μπορεί να τους προκαλέσει extra φθορά, μιας και χάνουν την ελαστικότητά τους. Ιδιαίτερα δε, αν τα πιάνεις ψηλά σε κότσο ή σε κοτσίδα.

Αν έχεις κοιμηθεί κάποια στιγμή με βρεγμένα μαλλιά θα έχεις παρατηρήσει πως το επόμενο πρωί τα μαλλιά σου είναι αρκετά μπερδεμένα και η υφή τους αρκετά τραχιά, με αποτέλεσμα όταν πας να τα χτενίσεις να μην ξεμπερδεύονται εύκολα. Αποτέλεσμα; Γίνονται ακόμη πιο εύθραυστα.

Η τριβή των βρεγμένων μαλλιών σου με τη βαμβακερή ή υφασμάτινη μαξιλαροθήκη όλο το βράδυ έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά εκτός από την ελαστικότητά τους, να χάνουν την απαλότητά τους, είναι πιο επιρρεπή στο φριζάρισμα, ενώ οι μικρές φύτρες συνεχώς «πετάνε».

Ίσως έχεις παρατηρήσει πωε κάθε φορά που πέφτεις για ύπνο με βρεγμένα μαλλιά, το επόμενο πρωί  έχουν χάσει τον όγκο τους και τη φυσική τους κίνηση.

 

 

 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.