Τετάρτη 19.02.2020

Μακελειό στο Τέξας: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί

Τουλάχιστον οκτώ έως δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από ένοπλη επίθεση στο γυμνάσιο της περιοχής, όπως ανακοίνωσε ο τοπικός σερίφης. Τα περισσότερα θύματα είναι μαθητές, ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται και μέλη του προσωπικού.

Στις σχολικές εγκαταστάσεις αλλά και εκτός έχουν εντοπισθεί «πιθανοί εκρηκτικοί μηχανισμοί», όπως ανακοίνωσε η σχολική περιφέρεια, με τις Αρχές να εξετάζουν τα ύποπτα αντικείμενα ώστε να τα εξουδετερώσουν. Τοπικοί αξιωματούχοι κάλεσαν τους κατοίκους να καλέσουν άμεσα την Αστυνομία εάν εντοπίσουν περίεργα αντικείμενα και να μην τα πλησιάσουν.

Ο δράστης έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τον σερίφη, ενώ υπό κράτηση έχει τεθεί και δεύτερο πρόσωπο το οποίο ανακρίνεται. Ο σερίφης δεν διευκρίνισε εάν ο δεύτερος ύποπτος διαδραμάτισε ρόλο στην επίθεση.

Η ταυτότητα του ένοπλου δεν έχει ανακοινωθεί. Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως αμφότεροι οι ύποπτοι είναι μαθητές, ενώ το δίκτυο NBC αναφέρει πως ο ένοπλος είναι 17 ετών.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.