Σήμερα σας έχουμε το πιο εύκολο diy project που μπορείτε δημιουργήσετε μέσα σε λίγη ώρα και να διακοσμήσετε με αυτό τους τοίχους του σπιτιού σας.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε αυτούς τους πίνακες (που δείχνουν πιο όμορφοι σε δυάδες) θα χρειαστείτε ακρυλικές μπογιές σε χρώματα που σας αρέσουν και ταιριάζουν με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, δύο καμβάδες και δύο ειδικές αφρώδεις βούρτσες για βάψιμο (όλα αυτά θα τα βρείτε σε καταστήματα που πουλάνε μπογιές εκτός από τους καμβάδες για τους οποίους θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα κατάστημα με είδη ζωγραφικής).

Πώς θα φτιάξετε τους πίνακες Αρχικά πάρτε τον καμβά και βάψτε τον με τη βούρτσα σε ό,τι απόχρωση θέλετε. Αφού στεγνώσει καλά, βάψτε με τη βούρτσα από πάνω και μέχρι περίπου τη μέση με χρυσό χρώμα. Φροντίστε να μην γίνει εντελώς ομοιόμορφο το βάψιμο σε μια ευθεία και δημιουργήστε γωνίες όπως στην εικόνα παρακάτω..

Ξεκινήστε βάφοντας τους πίνακες ό,τι χρώμα θέλετε με την ειδική βούρτσα.

Βάψτε τον άλλον πίνακα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, αλλά βάλτε τη χρυσή μπογιά στο κάτω μέρος. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στους δύο πίνακες τα ίδια χρώματα ή διαφορετικά.

Έξτρα tip Αν θέλετε μπορείτε να περάσετε και τρίτη απόχρωση δημιουργώντας και πάλι γωνίες όπως προηγουμένως. Αν επιλέξετε τριχρωμία, τότε κάντε το σε έναν μεγάλο καμβά ή σε δύο μικρότερους, χρησιμοποιώντας όμως τα ίδια χρώματα γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι πολύ έντονο και ίσως να μην ταιριάξει εύκολα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.

 

ΠΗΓΗ: spirossoulis.com