Δευτέρα 06.07.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Πειραιάς: Άνδρες της ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν ληστή που ήταν έτοιμος να τους πυροβολήσει

Πειραιάς: Άνδρες της ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν ληστή που ήταν έτοιμος να τους πυροβολήσει

Χθες, το απόγευμα, σε super market γνωστής αλυσίδας επί της οδού Λ. Θηβών, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακινητοποίησαν ληστή που τους σημάδευε με όπλο.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., χωρίς δεύτερη σκέψη και με άμεσο κίνδυνο για την ζωή τους, κατάφεραν και συνέλαβαν δράστη όπου νωρίτερα είχε διαπράξει ληστεία στο σούπερ μάρκετ  το οποίο βρίσκεται στο σημείο.

Ο δράστης της ληστείας πρόταξε και σημάδεψε με όπλο τους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως τήρησαν τους κανόνες αυτοπροστασίας και επιδεικνύοντας περίσσιο επαγγελματισμό και ψυχραιμία, κατάφεραν αποφεύγοντας τα χειρότερα τόσο για τους πολίτες, τους υπαλλήλους, αλλά και τους ίδιους, να ακινητοποιήσουν τον δράστη. Κανείς δεν τραυματίστηκε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πειραιά που ανέλαβαν την υπόθεση, εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι με τον ίδιο ζήλο και επαγγελματισμό σύντομα θα την φέρουν εις πέρας με τον εντοπισμό και σύλληψη του άλλου δράστη που διέφυγε από το σημείο.

"Είναι κοινώς αποδεκτό ότι στις περιοχές που το έγκλημα χτυπάει κόκκινο, ο μοναδικός σύμμαχος των πολιτών, ως προς την ασφάλεια του ιδίου αλλά και της περιουσίας του, είναι ο Αστυνομικός που περιπολεί στις γειτονιές. Έτσι και οι συνάδελφοι της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Πειραιά καθημερινά με αυταπάρνηση και φιλότιμο ΄΄προτάσσουν τα στήθη τους΄΄ απέναντι στο έγκλημα. Βρίσκονται σε κάθε πλατεία, σε κάθε δρόμο, σε κάθε συνοικία πάντα δίπλα στους πολίτες" αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά στην ανακοίνωσή της.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.