Πέμπτη 09.07.2020

Αυτές είναι οι εταιρείες που επιτέθηκε ο Ρουβίκωνας

Τριπλή επίθεση στα γραφεία εταιρειών πραγματοποίησε τα ξημερώματα ο «Ρουβίκωνας».

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε στις 04:50 τα ξημερώματα, στα γραφεία της τσιμεντοβιομηχανίας «Τιτάν Α.Ε.», στην οδό Χαλκίδος 22 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τρία μέλη της αναρχικής ομάδας προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες. Οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας.

Λίγη ώρα αργότερα, σημειώθηκε νέα επίθεση από τον «Ρουβίκωνα» σε γραφεία εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου («Volterra Α.Ε.»), με πέτρες και μπουκάλια με μπογιές, στην οδό Αμαρουσίου - Χαλανδρίου 16-18, στο Μαρούσι.

Σχεδόν ταυτόχρονα, άτομα της ίδιας αναρχικής ομάδας, πραγματοποίησαν επίθεση με τον ίδιο τρόπο πάλι σε εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου. «Elpedison Α.Ε.».

Περίπου 18-20 άτομα με μηχανάκια μετέβησαν στις εγκαταστάσεις των εταιρειών στην οδό Αμαρουσίου-Χαλανδρίου και πέταξαν πέτρες και μπουκάλια με μπογιά.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.