Σάββατο 06.06.2020
  • Αρχική
  • Pop
  • News
  • ΕΛΛΑΣ
  • Θρίλερ με την εξαφάνιση των κοριτσιών - Πληροφορία ότι οι δίδυμες ήταν στη θάλασσα

Θρίλερ με την εξαφάνιση των κοριτσιών - Πληροφορία ότι οι δίδυμες ήταν στη θάλασσα

Θρίλερ με την εξαφάνιση των δίδυμων κοριτσιών Βασιλικής και Σοφίας Φιλιπποπούλου που αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.
Το δύο κορίτσια βρέθηκαν στην πύρινη λαίλαπα μαζί με τον παππού τους και την γιαγιά τους, που επίσης αγνοούνται.

Αν και ο πατέρας τους Γιάννης Φιλιππόπουλος είχε εμφανιστεί στα μέσα ενημέρωσης υποστηρίζοντας πως τα είδε σε τηλεοπτικά πλάνα να αποβιβάζονται από μια βάρκα που είχε βγει ανοιχτά και διέσωσε 25 άτομα, η ΕΛΑΣ λίγο αργότερα ενημέρωσε ότι τα εικονιζόμενα κορίτσια δεν είναι οι δίδυμες.

Ήδη οι γονείς των δυο μικρών κοριτσιών έχουν δώσει δείγμα DNA στο νεκροτομείο ενώ επισκέφθηκαν και τα νοσοκομεία στα οποία πήγαν τραυματίες από την φονική πυρκαγιά χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. 

Έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός amber alert ενώ ύστερα από αίτημα του πατέρα τους Γιάννη Φιλιππόπουλου προς βοήθεια για τον εντοπισμό τους συνδράμει και ο ιδιωτικός ντέντεκτιβ Γιώργος Τσούκαλης.

Ο Πρόεδρος από το «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Σκάι,: «Ανάγκη των συγγενών είναι οι άνθρωποι τους να βρίσκονται κάπου, να κολυμπούν ή να είναι κάπου αλλού. Εμείς δουλεύουμε θεσμικά. Είχαμε επαφές με το λιμενικό και μας είχαν πει από την αρχή ότι τα παιδιά δεν είχαν περάσει από την καταγραφή. Γιατί γινόταν καταγραφή. Δεν λέμε όμως τίποτα στους γονείς, περιμένοντας να τους δοθεί  μια απάντηση ουσιαστική».

«Θα πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ τι λέμε στους ανθρώπους που πονούν και ελπίζουν, να είναι θεσμική η διαδικασία, υπάρχουν πολλά σενάρια στα social, θα τους τρελάνουν τους ανθρώπου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.  

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μιλώντας και αυτός στον ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στη μαρτυρία μιας γυναίκας: «Είναι γεγονός ότι είναι συγκεχυμένες οι πληροφορίες, εμείς θέλουμε να μην σκεφτόμαστε το κακό σενάριο. Υπάρχει μια τελευταία πληροφορία η οποία ήταν από μια κυρία που ήταν στη θάλασσα και η οποία είπε ότι με μια παρέα υπήρχαν και δυο δίδυμα κοριτσάκια. Το έχει αναφέρει σε μια συνέντευξη. Δεν υπάρχουν, όμως, άλλα στοιχεία που να βοηθούν στις έρευνες. Εμείς θέλουμε να ελπίζουμε, από στάσης ζωής θέλω να είμαι αισιόδοξος». 


Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.