Δευτέρα 27.01.2020

Καθαρίστε τζίντζερ εύκολα

Εδώ σου δείχνουμε έναν εύκολο τρόπο για καθάρισμα του τζίντζερ.

Το τζίντζερ είναι μία από τις αγαπημένες μας προσθήκες στο φαγητό, όχι μόνο χάρη στην υπέροχη πικάντικη γεύση, αλλά και στις ευεργετικές του ιδιότητες. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην τόνωση του οργανισμού, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, τη μείωση της χοληστερίνης και τη ρύθμιση του σακχάρου. Επιπλέον, απαλύνει τα συμπτώματα του πονοκεφάλου και του στομαχόπονου, έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και αντιμικροβιακή δράση. Καλά όλα αυτά, αλλά ξέρεις πώς να το καθαρίζεις για να το προσθέτεις στα πιάτα σου; 

Άσε κάτω το μαχαίρι! Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος χρειάζεται μόνο ένα κουτάλι! Ναι, καλά διάβασες! Χρησιμοποίησέ το για να «ξύσεις» το τζίντζερ και να αφαιρέσεις το λεπτό φλούδι της, χωρίς να πελεκήσεις τη ρίζα. Ακριβώς κάτω από το φλούδι κρύβεται το πιο αρωματικό και νόστιμο μέρος της πιπερόριζας. Φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαχαίρι για αυτή τη δουλειά, όμως να ξέρεις πως κινδυνεύεις να τραυματιστείς, ενώ είναι σίγουρο πως θα χαραμίσεις μεγάλο μέρος του νόστιμου εσωτερικού, καθώς θα αφαιρείς μεγαλύτερα κομμάτια απ’ ό,τι εάν θα καθάριζες το τζίντζερ με το κουτάλι.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.