Pin It

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά τρεις λύσεις σου δίνουμε... που θα σε απαλλάξουν από την έντονη μυρωδιά του μαγειρεμένου κουνουπιδιού. 

Η μια λύση είναι να κόψεις ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι και να το βουτήξεις σε λίγο ξύδι. Αφού το κάνεις, βάλ'το πάνω στο καπάκι της κατσαρόλας στην οποία βράζεις το κουνουπίδι.

Εναλλακτικά, μπορείς να ρίξεις μία φλούδα λεμονιού μέσα στην κατσαρόλα ή μια φέτα ψωμί, πάντα κατά τη διάρκεια του βρασίματος.

Αν το έβρασες και ξέχασες να κάνεις κάτι από τα παραπάνω, υπάρχει η εξής λύση: Βάλε μία κατσαρόλα με νερό να βράσει και μέσα ρίξε ξυλάκια κανέλας και φλούδες πορτοκαλιού. Βράσε το νερό με ανοιχτό το καπάκι της κατσαρόλας και μετά από λίγα λεπτά το σπίτι σου θα μοσχομυρίζει.

Tags: