Pin It

Χρειάζεστε μόνο μισή ώρα να τα ετοιμάσετε. Ό,τι ακριβώς χρειάζεται, δηλαδή, για ένα γρήγορο και θρεπτικό γεύμα.

 Υλικά4 χοιρινά σνίτσελ μετρίου μεγέθους2 αυγά½ φλυτζάνι γάλαμουστάρδαφρυγανιάτυρί τριμμένοελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα. Προσθέτετε λίγη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι και τριμμένο τυρί.
2. Βάζετε σε ένα μπολ τα σνίτσελ και τα περιχύνετε το μείγμα.
3. Βουτάτε τα σνίτσελ στην φρυγανιά.
4. Απλώνετε αλουμινόχαρτο στη σχάρα του φούρνου και τοποθετείτε πάνω του τα σνίτσελ, ρίχνοντας ελάχιστο ελαιόλαδο ώστε να μην κολλήσουν.
5. Βάζετε την σχάρα στη μέση του φούρνου και ψήνετε στους 200 C για μισή ώρα. Μόλις δείτε πως έχουν πάρει το σωστό χρώμα, είναι έτοιμα.

 

Tags: