Η τέλεια συνταγή για κοτόπουλο στιφάδο.

Συστατικά
1 τμχ. κοτόπουλο 9 τεμαχίων Αγγελάκης
1 & 1/2 κιλό κρεμμύδια μικρά για στιφάδο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1/2 κιλό ντομάτες γινωμένες ή μία κονσέρβα ντοματάκι αποφλοιωμένο
3 φύλλα δάφνη
1 κουτ. σούπας μπαχάρι ολόκληρο
2 ξύλα κανέλλας
5-6 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτ. καφέ ξύδι ή μία κούπα λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι

Μερίδες: 4

Οδηγίες
Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου και τα τοποθετούμε σε κατσαρόλα μεγάλη. Έπειτα τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια και τα τοποθετούμε στην κατσαρόλα μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν με κλειστό καπάκι για περίπου 1 ώρα ανακινώντας κάθε 10΄ λεπτά την κατσαρόλα.