Σάββατο 18.01.2020

Συνεχίζεται η αγωνία για την τύχη του 20χρονου ναύτη που απήχθη από πλοίο στο Τόγκο

Συνεχίζεται η αγωνία που προκάλεσε η απαγωγή του 20χρονου και των άλλων τριών ανθρώπων, από το ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιο «ΕΛΚΑ Αριστοτέλης», ενώ έπλεε ανοιχτά του Τόγκο.

Ειδικοί διαπραγματευτές έχουν αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με τους πειρατές. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, κανείς δεν γνωρίζει αν έχουν επικοινωνήσει με την πλοιοκτήτρια εταιρεία.

Υπενθυμίζεται ότι τρεις από τους πειρατές, με τη βοήθεια σκάλας που είχαν στην κατοχή τους, προσέγγισαν το πλοίο, και άνοιξαν πυρ. Άρπαξαν τους τρεις ναυτικούς και εξαφανίστηκαν.

Μιλώντας ο πατέρας του δόκιμου, στον ANT1, είπε πως ο γιος του, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να παίρνει καθημερινά τρία χάπια γι’ αυτό. Ο νεαρός πραγματοποιούσε το πρώτο του ταξίδι ως δόκιμος μηχανικός. Τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος είναι ασφαλή πάνω στο πλοίο, όπως έχει ανακοινώσει η πλοιοκτήτρια εταιρία. Χθες, το Star βρέθηκε στην οικία του 20χρονου ναυτικού, όπου ο μεγάλος του αδερφός αποκάλυψε ότι έχει τύψεις γιατί εκείνος ήταν που τον ώθησε να ασχοληθεί με τα ταξίδια και τα καράβια. Όπως είπε, ο πατέρας του 20χρονου Δημήτρη ξημεροβραδιάζεται πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας να χτυπήσει αφού η ζωή του πλέον «κρέμεται» από τις διαπραγματεύσεις με τους πειρατές.

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.