Τετάρτη 27.05.2020

Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ποτέ γάλα στην ομελέτα

Μήπως φτιάχνεις την ομελέτα με λάθος τρόπο όλη σου την ζωή; Αν συνηθίζεις να βάζεις γάλα στην ομελέτα για την κάνεις πιο αφράτη, κάνεις λάθος.

Οι ομελέτες είναι πανεύκολες, τις λατρεύουμε, αλλά έχουν και τα μυστικά τους. Και ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά για να πετύχεις την τέλεια ομελέτα είναι να μην βάλεις γάλα. 

Σύμφωνα με το Southern Living το γάλα δεν θα κάνει την ομελέτα πιο αφράτη αλλά αντίθετα, οποιοδήποτε γαλακτοκομικό προϊόν στην ομελέτα θα έχει αντίθετο αποτέλεσμα.

Ναι, το γάλα προσθέτει μεν γεύση αλλά μπορεί να χαλάσει την υφή του αυγού.

Οι σεφ και οι καλοί μάγειρες συμφωνούν ότι το βούτυρο είναι το μοναδικό γαλακτοκομικό που χρειάζεστε για την ομελέτα σας. 

Προτίμησε χωριάτικα αυγά που θα την κάνουν πιο νόστιμη και αφράτη από ποτέ.

Στη συνέχεια πρέπει να βρεις το καλύτερο αντικολλητικό τηγάνι! Και τέλος να βάλεις μια κουταλιά βούτυρο στην ομελέτα, όχι μόνο στον πάτο του τηγανιού αλλά και μέσα στο μείγμα. 

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού.

Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

© Copyright 2019 MeaCulpa | angellight | web hosting vps domains.