22 Αυγούστου 2019

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα περισσεύματα του πασχαλινού ψητού αρνιού μπορούν να γίνουν ο πιο νόστιμος μεζές για τις 2-3 ημέρες που ακολουθούν, αφού με λίγα επιπλέον υλικά μεταμορφώνονται κάθε φορά σε ένα μοναδικό και ξεχωριστό πιάτο. Αν αφαιρέσετε την πέτσα του, το κρύο αρνίσιο κρέας, είναι ένα είδος αλλαντικού, που θα το χρησιμοποιήσετε σε σαλάτες, σε σάντουιτς ή σαν μέρος ενός πιάτου με ορεκτικά. Ακόμα, με λίγα υλικά γίνεται ένα θαυμάσιο γλυκόξινο, πίτα ή ένα μυρωδάτο ριζότο με τη βοήθεια λίγου τζίντζερ και κάρδαμου.

Ροή Ειδήσεων

Meaculpa.gr

Το meaculpa.gr είναι διαδικτυακός κόμβος αδέσμευτης ενημέρωσης, πρωτογενούς ρεπορτάζ και ελεύθερης άποψης με έμφαση στη χρήση πολυμέσων και την παραγωγή αυθεντικού υλικού. Αναγνώστε, παρακολουθήστε, μοιραστείτε και επικοινωνήστε μαζί μας υπεύθυνα!

NEWSLETTER

Καταχωρήστε το email σας για να λαμβάνετε τα σημαντικότερα νέα μας!