Κυκλοφορεί από χθες ένα προϊόν-αποκύημα των εντολοδόχων της Εφημερίδας των Συντακτών, που προσπαθεί με τεχνάσματα φαντασίας (κοινώς ψέματα) να φορτώσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι δήθεν ζητά από τη Γερμανία σκληρή γραμμή στο θέμα των συντάξεων.

Με ανάρτησή του στο facebook, μεταξύ εργασίας και μουντιάλ, όπως γράφει και ο ίδιος, ο Αρίστος Δοξιάδης αναφέρεται δηκτικά στις νέες περιπέτειες του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη.

O Αρκάς σχολίασε μέσω Facebook με ένα καυστικό σκίτσο την αρχική πρόβλεψη της κυβέρνησης για έσοδα από τη χρήση φαρμακευτικής κάνναβης, που «εξαφανίστηκε» από το ολιστικό σχέδιο ανάπτυξης μετά τις αντιδράσεις των δανειστών.

Ο Αρκάς σχολίασε με ένα καυστικό σκίτσο τα δρακόντεια αστυνομικά μέτρα για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Μυτιλήνη.

Ο «παρουσιαστής ειδήσεων» εκφωνεί την ακόλουθη «είδηση»: 

Δεν έχω διαμορφώσει σαφή άποψη για την περιπέτεια του Βασίλη Δημάκη γιατί δεν είχα και δεν έχω καθόλου τον χρόνο να κάνω τη σχετική έρευνα.

Αλλά…

Ο Δημάκης βρίσκεται από το 1998 ουσιαστικά στη φυλακή για διάφορα εγκλήματα. Η συμπεριφορά του δεν ήταν άψογη, κάθε άλλο. Παραβίασε συχνά τους όρους αποφυλάκισης ή άδειας και διέπραξε αρκετά εγκλήματα. Όμως, από ένα σημείο και έπειτα προσπάθησε πραγματικά να αλλάξει. 

Με μία σύντομη ανάρτησή του στο facebook, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συγγραφείς κάνει μια οδυνηρή διαπίστωση και προχωρά σε ένα ερώτημα που οφείλει να προβληματίσει. Όσοι αξιοπρεπείς πολίτες εμπλέκονται στα κοινά ρισκάρουν να σπιλωθούν αήθως, επισημαίνει ο κος Χωμενίδης - και ρωτά: "Μήπως αυτός είναι ο τελικός τους στόχος;"  

Ροή Ειδήσεων